Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogysz naponta?

Mennyit fogysz naponta?

Figyelt kérdés

Mert ugye van napi fogyás, és napi hízás is.

Csak a heti fogyás vagy hízás látszik, a napi meg nem.

Ha valaki minden nap méri magát az látja hogy minden nap kevesebbet mutat a mérleg nem?

Én arra lennék kíváncsi hogy mennyivel vagytok napról napra kevesebbek?

Én mikor így méreckedtem napi ingásom fél -1 kiló volt.

De minden másnap 10-20 dkg-al kevesebbet mutatott a mérleg.

2015. ápr. 16. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is valahogy így -0,5/-1 között, bár nem nevezném "fogyásnak". Volt már -2/-3 is, de az kissé drasztikus körülmények között. Ennél többet amúgy már eléggé egészségtelen (és hihetetlen) volna.
2015. ápr. 16. 14:20
 2/4 ZsolTi1616 válasza:

"A testsúly csökkenése adódhat bármiből, például vízveszteségből, izomveszteségből, az izmokban tárolt szénhidrátok kiürüléséből vagy akár egy kiadós szarásból is. Ez utóbbi példa azt

hiszem, durván mutatja, hogy mennyire illúzióban ringatják magukat, akik csak a testsúlyukkal

törődnek."

Forrás: DrugsBunny - A sárga kapszula

2015. ápr. 16. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves kis idézet.
2015. ápr. 16. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt már +2 és -1,5kg is egyik napról a másikra, bár alapvetően ennél jóval stabilabb a súlyom. 10 dekákat le se tudok olvasni a mérlegről, ha digitális lenne, akkor is csak egy sacc lenne a részéről, kétszer rállok és 30 dekával eltér... Szerencsére nem is kell pontosan tudni, ráadásul engem a zsírmennyiség fogyása érdekel, nem az, hogy most lement 1 kiló víz (ami nálam gyakori, amikor egy szénhidrátosabb korszak után újra visszatérek a ketogénhez :)). A salakanyagok miatt is van felfelé ugrás a stabil fogyási időszakaimban is, csak apró s alapvetően stagnálást vagy csökkenést látok.
2015. ápr. 16. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!