Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha naponta megeszek délben...

Ha naponta megeszek délben egy szelet kis csokit vagy egy turórudit és mellette este már nem eszek sokat csak rozskenyeret meg felvágottat akkor nem hízok a délelőtti csokitól?

Figyelt kérdés

2 hete nem eszek csokit de hiányzik mert pár kilót fogyni szeretnék de azt olvastam ha délben eszem akkor egész nap még uténa mozgok jövök megyek akkor nem fogok hízni.Az sem baj ha tartom a súlyom csak hizni nem szeretnék.

Reggel egy szelet rozskenyér 1 szelet felvágott májkrém és sajt meg zöldség,délben menű, meg lenne a csoki este meg egy szelet rozskenyér sajt májkrém felvágott.

2015. márc. 20. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne naponta egyél, hanem maximum heti 1-2 alkalommal.
2015. márc. 20. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:

csinálj magadnak "egészséges" csokit :D

olcsó és pofonegyszerű:

[link]

kókuszzsír jó árban szokott lenni a LIDL-ben :D

2015. márc. 20. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
A csokitól nem, de a túrórudis túrótól vagy a rozskenyértől akár igen. Ezt nagyon embere válogatja: ki mennyire érzékeny, milyen az életmódja, kora.. :)
2015. márc. 20. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem pont,hogy egy túrórudi minden egyes nap szinte befigyelt,és így is fogytam szépen a heti 1kg-ot kb. :)

Hidd el,nem egy 100kcal-os rudin,vagy 2kocka csokin múlik a dolog,ha a kajálásra alapvetően figyelsz és mozogsz is mellé.

A mennyiség a nem mindegy.

2015. márc. 20. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 22. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
nem hízol, csak ha túlléped a kalória deficitet. tehát ha megeszel 2000 kcal paprikát, vagy megeszel 2000 kcal csokit ugyan annyit fogsz hízni/fogyni/súlyttartani. (aktivitástól, nemtől,izomtömegtől, meg még rengeteg dologtól függ a kalória deficit. A lányeg hogy hízlaló, vagy fogyasztó étel nincs, olyan van, hogy túl sokat zabálsz...
2015. ápr. 16. 22:02
 7/7 SugarCat ***** válasza:
Ha nem minden nap,hanem mondjuk 2-3 naponta ennél szerintem nem lenne semmi gond,ha súlymegtartásról van szó.Vacsorára viszont nem érdemes túl sok szénhidrátot enni...
2015. máj. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!