Lehetséges, hogy ennyi kalóriát égettem?
Figyelt kérdés
50 kg vagyok, 90 percet bicikliztem lassú tempóban. A kalóriabázisz szerint 451 kalóriat égettem el ezzel, de szerintem ez irreálisan sok, mit gondoltok?2015. ápr. 12. 19:50
1/2 anonim válasza:
A kalória bázis csak iramymutatonak jó, nem szabad mindent neki elhinni.
De szerintem ha nem akarsz többet enni mikor mozogsz, akkor nem is az a lényeg, hogy mennyit egettel, hanem hogy egettel.
Meg az is relatív, hogy kinek mi a lassú.
300-400 kaloriaval szamolhatsz szerintem,ennyit tuti egettel.
2/2 anonim válasza:
Sok ilyen oldal túl sokat számol mozgáskor... De persze amúgysem lehet megmondani, mennyit égettél vele, hisz az egyéni jellemzőid, a konkrét tempó, lejtő szöge, szél iránya és ereje sokat jelent... Nekem fogalmam sincs, mennyit égetek a mozgással, mondjuk megyek 8 órát a Bakonyban, hol meredek lejtőn, hol nem, hol lassan, hol gyorsan, 5 és 20 fok között változó hőmérséklet mellett... Még csak megközelítőleg sem tudom, mennyi ez. De nem baj, inkább az, hogy rég csináltam ilyet. Mindig gyorsított a fogyásomon s jól is esett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!