Ezzel a mozgással mennyi kalóriát égettem el? Fontos!
Figyelt kérdés
kertben futottam emelkedőnek fel, majd lejtőnek le, közepes tempóban 30 percen keresztül, 6 perces sétával.
170cm/65 kiló
2013. júl. 17. 21:52
1/5 anonim válasza:
Olyan 200. Nem több, aerob edzés lenne jó egy edzőteremben :) # egy fitnessedzőnek tanuló fiú 21
2/5 A kérdező kommentje:
akkor szerintem jobb, ha nem leszel fittness edzo :)
2013. júl. 17. 22:35
3/5 A kérdező kommentje:
egyebkent a futas miota nem aerobik edzes?
kinnt eleve jobb mint bennt, s mivel emelkedonek is futottam, szerintem siman felert egy normal futassal, csak ez terepen volt :)
2013. júl. 17. 22:40
4/5 anonim válasza:
pedig igaza van a srácnak. Ennyi idő alatt nem indul be a zsírégetés, nem mindegy a pulzusszámod sem.
Az aerobnak meg olvass utána, mert nem ugyanaz, mint az aerobik.
Plusz azért nem fogysz, mert nyilván nem megfelelően étkezel. Fél óra futás meg kevés.
5/5 anonim válasza:
Ne fuss lejtőn lefelé. Nagyon ne. Ha a kocogásnál valahol több roncsolás éri a térdet, akkor az a lejtőn lefelé futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!