Mennyi kalóriát égettem el ezzel? Ha mondjuk ezt az 'edzéstervet' megcsinálom heti 4-5-ször, és mellette persze figyelek rá, hogy mit eszem, lesz hatása? Mennyi időn belül? (lent)
Szóval pár napja kezdtem ezt el, és tervezem, hogy csinálni fogom heti 4-5 alkalommal, szerintetek jó?
szóval
fél óra hullahopp karikázás
25 felülés+25 hasprés+25-25 oldalfelülés
25 fekvőtámasz
25 guggolás
amit kihagytam: (véletlen küldtem el a kérdést)
25-25 lábemelés négykézláb (nem nagyon tudom kürülírni)
és 25-25 lábemelés oldalra fekve...
bocsi, ha kicsit érthetetlen, és köszi a válaszokat :)
Ezek nem égetik nagyon a kalóriát. Inkább formálódásra jók és arra, hogy az izmaid ne felejtsék el a feladatukat.
Nem baj ha mozogsz, de ezek nem fogyásra való mozgásformák.
De hogy válaszoljak is, szerintem maximum 200 kalóriát éget el vagy még annyit se.
Mindegy mennyi kalóriát égetsz ezzel, rávezető erősítés. Jó ez. Mondjuk egy lábedzés nálam úgy indul, hogy normális guggolásból 4x8 darab, és akkor van még vagy 3 fajta gyakorlat lábra, hogy szép legyen az élet. De kezdetnek jó.
Az a lényeg, hogy mit eszel, edzéstervhez pedig olvasd el nyugodtan a Fegyencedzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!