Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha a pasim gyakran macerál,...

Ha a pasim gyakran macerál, rezegteti a hasamat csapkodja a seggemet viccesen cikiz akkor arra próbál célozni hogy fogyhatnék?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok megelégedve saját magammal, van rajtam kb 8 kiló felesleg minimum, az utóbbi időben elhagytam magam, de azon vagyok hogy leadjam, de így egy kicsit zavaró hogy a pasim gyakran cikiz.

Szerintetek is azért csinálja hogy fogyjak le?

Amikor megkérdezem tőle hogy kövér vagyok e szerinte, akkor egyből azt válaszolja hogy én így vagyok jó neki ahogy vagyok.

2015. márc. 20. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
lehetséges, és azért nem meri mondani, mert fél, hogy megsértődnél.
2015. márc. 20. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

"így vagy jó nekem, ahogy vagy"

"gyönyörű vagy, nem tudok betelni veled"

Érzed a különbséget? Igen, nem akar megbántani téged, de próbálja kommunikálni feléd, hogy van miből leadni.

2015. márc. 20. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem lenne pár gondolatom.

Vagy beszéld meg vele ezt úgy mint ember az emberrel..

Vagy keress pasi helyett egy férfit, aki nem célozgat mint a csajok, hanem elmondja amit akar/gondol.

Meg kapd össze magad, ép testben ép lélek, tiszta evés és kemény edzés mindenképpen alap lehetne, nem azért hogy a barátodnak tettszél, ez egy életvitel, alap dolog lehetne magad miatt (már ha úgy érzed hogy ez fontos).

2015. márc. 20. 20:56
 4/4 anonim válasza:
És ha tényleg így gondolja?(mármint ,hogy pont jó vagy neki?)
2015. márc. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!