Ha a pasim gyakran macerál, rezegteti a hasamat csapkodja a seggemet viccesen cikiz akkor arra próbál célozni hogy fogyhatnék?
Én sem vagyok megelégedve saját magammal, van rajtam kb 8 kiló felesleg minimum, az utóbbi időben elhagytam magam, de azon vagyok hogy leadjam, de így egy kicsit zavaró hogy a pasim gyakran cikiz.
Szerintetek is azért csinálja hogy fogyjak le?
Amikor megkérdezem tőle hogy kövér vagyok e szerinte, akkor egyből azt válaszolja hogy én így vagyok jó neki ahogy vagyok.
"így vagy jó nekem, ahogy vagy"
"gyönyörű vagy, nem tudok betelni veled"
Érzed a különbséget? Igen, nem akar megbántani téged, de próbálja kommunikálni feléd, hogy van miből leadni.
Nekem lenne pár gondolatom.
Vagy beszéld meg vele ezt úgy mint ember az emberrel..
Vagy keress pasi helyett egy férfit, aki nem célozgat mint a csajok, hanem elmondja amit akar/gondol.
Meg kapd össze magad, ép testben ép lélek, tiszta evés és kemény edzés mindenképpen alap lehetne, nem azért hogy a barátodnak tettszél, ez egy életvitel, alap dolog lehetne magad miatt (már ha úgy érzed hogy ez fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!