Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon durván sokat ettem ma?

Nagyon durván sokat ettem ma?

Figyelt kérdés
-Reggeli: 5 db korpás keksz 1 bögre tejes kávéval (nyírfacukorral) és egy darab gabonapehelyszelet(megnéztem az értékeket és belefér simán egy a napi cukor zsír és kalória bevitelbe) -Aztán utána 3 órára rá kb: 1 teljes kiőrlésű ilyen sonkás valami+1 narancs. -Ebéd: 1 tányér meggyleves,aztán a második teljes kiőrlésű durum bió tészta cukoricával, darált husival, paprikával,borsóval,tejföllel leöntve.. sajnos amit nagyon nem kellett volna,ettem még 1 kisebb tányérral,de úgy éreztem éhes vagyok még:S aztán ebéd után: 1 banán és utána még 1 kakaó (cukrozatlan kakaóból (holland kakaó),és tettem bele xilitet). És azt hiszem ennyi mára,mert ez nagyon sok,nem?

2015. febr. 26. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem csak sok, de szr is. Fehérjét te sosem eszel - hús, hal, tojás, túró...

Ez mind-mind szénhidrát.

2015. febr. 26. 16:53
 2/8 anonim válasza:
Evés előtt ha iszol egy pohár vizet,kevésbé leszel éhes és nem lesz szükséged 2. tányérra. Ha még így is úgy érzed,akkor is várj 20 percet ( elvileg ennyi idő kell az agynak,hogy érzékeje,hogy tele vagy ) ha továbbra is éhes vagy,akkor ehetsz egy keveset :)
2015. febr. 26. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme amit az utolsó mond. Először a minőséget kéne helyrehozni, és csak utána a mennyiséggel törődni. (kalóriaszámolás, blabla). Szálkásító étrend.
2015. febr. 26. 17:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi ezen az olyan rossz?
2015. febr. 26. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:
De egyébként nem lehet minden nap tojást meg túrót enni,az úgy eléggé unalmas lenne..Szerintem nem jó minden nap azt..de eszem,de ez most egy ilyen nap volt..Egyébként köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 26. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem muszáj mindig azt enni, de egy előre meghatározott mennyiségnek meg kell lenni. A súlyod 2-szerese grammban legyen az irányadó. Azért rossz, mert ezekkel nem viszed be a kellő tápanyagot.

Másrészt ha már mennyiség, számold a kalóriáid. Keress rá a szálkásító étrendre.

2015. febr. 26. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
*Ez a fehérjére vonatkozik.
2015. febr. 26. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm:)
2015. febr. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!