Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon durván sokat ettem ma...

Nagyon durván sokat ettem ma ugye?

Figyelt kérdés

Partin voltam egész nap, ahol tele volt minden édességgel, és bizony az ébéd mellett lecsúszott rohadt sok édesség.. Szóval reggelizni nem reggeliztem, ebédre ettem 150g sült nyulat kb. 3 ek. krumplipürével, és vacsizni se fogok, mert a délelőtt-délután folyamán még ezeket ettem ma: 1db (70g) marcipánrúd, 10db kis mézeskalács, kb. 15db csokis keksz, 1 fél tábla milka csoki, 4szaloncukor, 1 csokimikulás.. Asszem ma híztam:| De ma nem törődtem vele mit eszem, mikulásbuliba voltam,és mindenki ennyit evett kb... Én se akartam kalóriákat számolgatni...jól esett,na..

Lehet ebből valami bajom? Az a baj, hogy már tegnap is kicsit csaltam esete...akkor ropit ettem meg nutellás kenyeret, meg sütit, mert akkor meg itthon ünnepeltünk... Egy hilyen hétvége még nem a világ vége ugye?

2014. dec. 7. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha mikulásbuliba vagy, ne számold, hogy hány gramm nyulat eszel hány darab mekkora keksszel! Nem lesz semmi bajod.
2014. dec. 7. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
1-2 napig bűnöztél és akkor mi van? Nem történik semmi, majd holnaptól eszel több zöldséget és sok gyümölcsöt.
2014. dec. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!