Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Durván sokat ettem ma?

Durván sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

reggelim: 4db abonett 4szelet pulykamell sonkával

ebéd:1 tojássárgája és 4db tojásfehérjéből készült frittata 50g pulykamellsonkával

és most vacsiztam: ugyanaz mint ebédre

2015. jan. 2. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még az ilyen koplalós, de túl soknak vélem kérdéseket?
2015. jan. 2. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kb. fél étkezés lenn. Se.
2015. jan. 2. 15:13
 3/9 A kérdező kommentje:
1 válaszoló nem értelek? mi az hogy nem unom-e még??
2015. jan. 2. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem baj, a kórházban majd feltáplálnak.
2015. jan. 2. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ööö nagyon remélem hogy ez egy kamu kérdés:D Én ennyit eszek reggelire, 48 kilós lány létemre..

És mi a fene az hogy most vacsoráztál? Én éhen is halnék estig..

2015. jan. 2. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
anorexiás liba vagy
2015. jan. 2. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez baromi kevés.
2015. jan. 2. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:

kérdező, az első válaszoló arra utalt, hogy naponta minimum 2-3 ember megkérdezi, hogy amit evett egész nap (ami normál esetben egy reggeli ), az vajon sok-e.

és minden egyes ilyen kérdésben (mint a tiédben is) az emberek leírják az aznapi koplalásukat, amit durván soknak hívnak.

én inkább arra lennék kiváncsi (kérlek, ha még visszanézel ide, válaszolj, hogy melyik vagy), hogy ti valóban azt hiszitek, hogy sokat esztek és tényleg fogalmatok sincs arról, hogy koplaltok, vagy csak a hüledező válaszokra vártok és pontosan tudjátok, hogy nagyon kevés, amit esztek?

2015. jan. 3. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
nem a mennyiseggel van baj, hanem magaval az etellel. A tojast nem ertem miert erolteted ennyire, persze semmi baj nincsen vele, csak mertekkel kell enni. Es azt vettem eszre, hogy semmilyen gyumolcsot, zoldseget nem ettel egesz nap. Azt ajanlom ahelyett, hogy keveset eszel, egyel egeszseges eteleket es abbol annyit ehetsz amennyamennyi jol esik.
2015. jan. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!