1300 kalória egy 15 éves diáklánynak elegendő ahhoz hogy fogyjon?
Figyelt kérdés
162 cm/65 kg. 12 kg-ot szeretnék fogyni. A kalóriabázis.hu oldal kiszámolta nekem, hogy napi 1029 kalóriát ehetek, hogy júliusig leadhassam a 12 kg-ot. Sajnos iskolába néha muszáj 2 db szendvicset vinnem és egy gyümölcsöt, mert 8 órám van és másképpp nem bírnám ki, viszont hazaérek, kiszámolom mennyit ettem, és a két szendviccsel és banánnal már túl is ettem a keretet, mert 1064 kalóriát vittem be azokkal. Ha átírnám 1300 kalóriára, ugyanúgy le tudnék adni pár kilót? Igy tudok normálisan enni a suliban mert másképp nem tudnék koncentrálni. Minden héten van egy nap, amikor edzek egy óra zsírégető tornát, de nem mindig van rá időm. Igyekszem minden nap tornázni 15-30 percet. Ha a torna kimaradna akkor is fogynék? Előre is köszi a válaszokat :)2015. febr. 24. 15:47
1/7 anonim válasza:
nem, akkor nem fogynál ha kimaradna, mivel nem adsz le kalóriát. és 30 perc helyett 60 at javasolnék, 2 db 10 perces pihenővel.
2/7 anonim válasza:
én 14 évesen nemrég kezdtem a fogyokúrát (169cm, 64kg bár van rajtam izom is mert 5-6 évig versenyszerűen sportoltam és nem rég hagytam abba aztán jöttek a k-k) én napi 500-600 kcal viszek be a szervezetembe és egy hét alatt már fogytam is kb.1 kg-ot
3/7 anonim válasza:
én reggelire kb. 10-11 felé eszek egy apróságot pl. 1DB péksütit aztán ebédre egy kis adag főtt kaját majd vacsira vagy csak egy bögre tej vagy max két szelet sajtos piritos napközben ha megkivánom esetleg gyümölcsöt viszont rendszeresen kell inni sokat arra nagyon figyelj
4/7 anonim válasza:
110 kilós tiszta izom 8% testzsírú testépítő ismerősöm eszik napi 1500 kalóriát és szépen tartja a súlyát, nem fogy. (50g ch, 90g zsír, 120g fehérje)
Szertintem 1300 kalória sok!!
5/7 anonim válasza:
És ha találnál valami alternatívát a szendvics helyett?
(Meg milyen szendvics az amiben 500 kalória van?) Szerintem egy szendvics nem annyira laktató hogy megérje azt enni. (mármint kalória szempontjából)
6/7 A kérdező kommentje:
Már sikerült változtatnom :) 1 szelet rozskenyeret eszem reggelire pulykamellsonkával, sajttal aztán tízórai egy gyüölcs majd ebédre ugyanaz a rozskenyeres szendó majd hazaérek uzsonnázok mondjuk egy joghurtot és vacsira szoktam vmi meleg kaját enni pl vöröslencsefőzelék. Naponta iszom 2,5-3 liter vizet is :) Torna majdnem minden este megvan. A kalóriaszintet meg csökkenteni fogom 1200ra aztán fokozatosan lentebb mert hirtelen nem birtam a kevesebb kaját :D Amugy azt tom h 500-600 kalória már tul kevés egy nap, akk jojó effektus lesz, én meg akarom tartani azért a napi 1000 kalóriát, ha jól tudom ugy lehet tartós a fogyás.
2015. márc. 1. 23:02
7/7 anonim válasza:
Ne nézd a kalóriákat talán. :D
az egyetlen biztos módja afogyásnak, ha edzel rendszeresen és legalább egy órát naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!