Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez meg hogyan lehet?

Ez meg hogyan lehet?

Figyelt kérdés

Kalóriakereten belül voltam mégis növekedett a súlyom 5 nap alatt több mint 3 és fél kilóval.

De azt tudni kell hogy azelőtt hasmenésem volt 1 hete.

61,70 kg voltam eddig a legkevesebb.

65,50 kg ról indítottam a diétát január 1 óta.

ma 64,6 kg mértem.

Azóta nem is volt székletem csak 1 szer de az is csak annyi amennyit egy nagyobb macska kakil szó szerint.

Tegnap előtt nagyon fel voltam fújódva.

Lehetséges hogy csak a beleim ürültek ki a hasmenéstől és most visszatöltődtek vagy lehetséges hogy vízből is veszítettem és most hogy a napokban minden nap ettem édeset megkötötte a vizet és most visszajöttek a kilók?

Ilyenkor érdemes lenne egy 2 nap folyadéknapot tartani és mellőzni a szénhidrátokat?

Nekem nagyon lassú az anyagcserém.

Félek semmit sem ért az 1 hónap diéta, abbahagyni semmi féle képen nem szeretném.

De borzasztó látvány volt hogy minden nap gyarapodott a súlyom azután hogy azelőtt napról napra kevesebb voltam.

2015. jan. 31. 06:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Miket ettél?

Milyen diéta az amibe édességet lehet enni?

Gondolom a sportot csak a tvből ismered.

AZ hogy kalória kereten belül vagy az édes kevés.

2015. febr. 2. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!