Napi 1000 kalória?
én a muffint elhagynám, ha fogyózol.
esetleg kifli helyett is mehetne köles vagy zabpehely.
"mekkora szar ez a paleó"
Nem poénból csinálom, glutén-laktózintoleranciám van, nincs más választásom. Nem ehetek se lisztes, se tejes dolgokat, ezáltal egy rakás dolgot. Többet meg nem tudok ezekből a paleós dolgokból enni, nagy telítenek.
Magával a fogyókúrával nincs gond, de az 1000 kalória az nagyon kevés. Ésszel kell fogyózni. A káros és a felesleges dolgokat csökkenteni kell. Időnként nyilván lehet csokit is enni, de nem minden nap és csak mértékkel. Ha csak 1000 kalóriát eszel meg egy nap, főleg ha mozogsz is mellett valamennyit, akkor a szervezeted egy idő után a tartalékaidat fogja felélni. Ugyanis ez éhezés. A felesleges kilóidat nagyon hamar le fogod tudni adni ezzel a módszerrel, de akár a kétszerese is vissza fog menni. Hosszú távon nem lehet ennyi ételen élni. Ráadásul legyengül a szervezeted is, influenza járvány idején ez pedig nem ajánlatos. Én 25 kilót adtam le fél év alatt. Nem kellett semmilyen hókuszpókusz hozzá, sőt éheztetés sem. Ugyanazt ettem, amit korábban, csak valamennyivel kevesebbet. Ezenkívül pedig a káros és hizlaló dolgokat lecseréltem másra. Pl. fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyér, teába nem teszek cukrot, sőt igyekszem elkerülni a cukros dolgokat(ez nem jelenti azt, hogy néha nem eszem csokit vagy nem iszom meg mondjuk vendégségben egy pohár gyümölcslét,stb), nem eszem tésztát, helyette inkább főzeléket csinálok, mindenféle húst minden módon megeszek, viszont köretként általában salátát vagy rizst eszem. Ezek apró dolgok, de hatásosak. Ráadásul életem végéig tartható. Az sem mellékes, hogy nem szédelgek az éhségtől és egy deka sem jött vissza a 7 éve leadott kilókból.
A mozgás sem árt, de ezt sem kell ész nélkül csinálni. Heti 2-3 alkalom kb.1 óra torna bőven elég. Ez mellett jó testmozgás a kirándulás és a kutyasétáltatás is. Vagy tánc, aerobik, úszás. Amikor fogyóztam hetente kétszer én is eljártam úszni. Sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!