Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1000 kalória?

Napi 1000 kalória?

Figyelt kérdés
70 kiló vagyok, 50 kilóra szeretnék lefogyni. Nem eszem glutént és laktózt 4. hete, úgymond "paleózom", de nem teljesen. Eddig csak arra figyeltem hogy kibírjam laktóz és glutén nélkül, viszont összeraktam jövő hétre egy étrendet. Napi 4 étkezés, ebből 1 gyümölcs délelőtt, a reggeliben van glutén-laktózmentes kifli, tonhalkrém, tojás, muffin, kávé rizstejjel, stb., ebéd-vacsora csirkemell, zöldségek, saláta, tojás, ilyesmik. Jó lesz így? Bőséges kajám van 1000 kcalból is, 168 cm vagyok.
2015. jan. 21. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:

én a muffint elhagynám, ha fogyózol.

esetleg kifli helyett is mehetne köles vagy zabpehely.

2015. jan. 21. 21:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs bennük se tej, se liszt, se cukor. Mindegyik paleós, és egészséges alapanyagból vannak ugye nem fehérliszt, meg cukor. Úgy sem mehet? Egyelőre csak így tudtam megoldani mert nem tudtam lemondani a finomságokról, így egészséges alternatívát kerestem. Vagy ez is sok?
2015. jan. 21. 22:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Zabot nem eszem, mert glutén. Kölest szoktam eszegetni néha, az viszont bio.
2015. jan. 21. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
mekkora szar ez a paleó el mondom mi lesz tételezzük fel ,hogy sikerül lefogynod.. azátn 2x fogod vissza hizni. ezt nevezitek ti étrendnek? 1000kcal? az mi? lófasz. 1500 kcal égetsz el 1 nap alatt HA CSAK ÜLSZ ÉS MEGSE MOZDITOD SEMMIDET. de majd rájössz. na jó koplalást.
2015. jan. 21. 22:07
 5/9 A kérdező kommentje:

"mekkora szar ez a paleó"

Nem poénból csinálom, glutén-laktózintoleranciám van, nincs más választásom. Nem ehetek se lisztes, se tejes dolgokat, ezáltal egy rakás dolgot. Többet meg nem tudok ezekből a paleós dolgokból enni, nagy telítenek.

2015. jan. 21. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Kedves Kérdező, jól felidegesítetted utolsót:))))) Szerintem tök jó az 1000 kcal egy napra, én is így csinálom, mellette még sportolok is majdnem minden nap. A paleoval most ismerkedek, de egyre jobban tetszik. (És ma készítettem itthon paleos csokit, hát jobb mint a nem paleos:))
2015. jan. 21. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Magával a fogyókúrával nincs gond, de az 1000 kalória az nagyon kevés. Ésszel kell fogyózni. A káros és a felesleges dolgokat csökkenteni kell. Időnként nyilván lehet csokit is enni, de nem minden nap és csak mértékkel. Ha csak 1000 kalóriát eszel meg egy nap, főleg ha mozogsz is mellett valamennyit, akkor a szervezeted egy idő után a tartalékaidat fogja felélni. Ugyanis ez éhezés. A felesleges kilóidat nagyon hamar le fogod tudni adni ezzel a módszerrel, de akár a kétszerese is vissza fog menni. Hosszú távon nem lehet ennyi ételen élni. Ráadásul legyengül a szervezeted is, influenza járvány idején ez pedig nem ajánlatos. Én 25 kilót adtam le fél év alatt. Nem kellett semmilyen hókuszpókusz hozzá, sőt éheztetés sem. Ugyanazt ettem, amit korábban, csak valamennyivel kevesebbet. Ezenkívül pedig a káros és hizlaló dolgokat lecseréltem másra. Pl. fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű kenyér, teába nem teszek cukrot, sőt igyekszem elkerülni a cukros dolgokat(ez nem jelenti azt, hogy néha nem eszem csokit vagy nem iszom meg mondjuk vendégségben egy pohár gyümölcslét,stb), nem eszem tésztát, helyette inkább főzeléket csinálok, mindenféle húst minden módon megeszek, viszont köretként általában salátát vagy rizst eszem. Ezek apró dolgok, de hatásosak. Ráadásul életem végéig tartható. Az sem mellékes, hogy nem szédelgek az éhségtől és egy deka sem jött vissza a 7 éve leadott kilókból.

A mozgás sem árt, de ezt sem kell ész nélkül csinálni. Heti 2-3 alkalom kb.1 óra torna bőven elég. Ez mellett jó testmozgás a kirándulás és a kutyasétáltatás is. Vagy tánc, aerobik, úszás. Amikor fogyóztam hetente kétszer én is eljártam úszni. Sokat segített.

2015. jan. 21. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 1000 kalóriát EDNOS-os koromban vittem be a szervezetembe, és nem volt vicces. :(
2015. jan. 22. 08:11
 9/9 anonim válasza:
2015. jan. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!