A bolognai es a milánói makaroni között mi a különbség? Es mi benne olyan sok kaloria? A darált hús? A sajt? Es ha tésztát nem eszek hozza?
sorban:
- kaloriaszempontbol nem sok kulonbseg van, teszta husos raguval
- a teszta
- a daralt hus nem
- a sajt sem
- ha nem eszel hozza tesztat, nem makaroni.
cukor nélkül is lehet nagyon finom szószt csinálni és ennél az ételnél valóban a tészta a legdurvább.
ma ilyet ettem házi készítésű szósszal:
ja, vagy pl teljes kiőrlésű tészta. aminek van értékes tápanyagtartalma is.....mert amúgy mi a baj az értékes széndhidráttal ? jó, igaz a legtöbb tészta nem ilyen, de azért vannak jó minőségűek is. ch-ra amúgy is szükség van, finomított cukorra pedig nincs, szóval én inkább ajánlom a cukor nélküli szószt és a tk. tésztát.
a darált hús attól függően, hogy mennyi benne a zsír, inkább fehérjeforrás (ami kell!!!), a sajt meg telített zsír, amiből egy kicsi simán elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!