Szerintetek a súlyfeleslegem és az hogy nincsenek barátaim összefügghet?
Nem vagyok túl kövér 158 cm és 63 kiló.
De sok rajtam a zsír és nem vagyok feszes bőrű lusta vagyok sportolni, úgy vagyok vele ha elmegyek dolgozni ott fogok mozogni eleget.
Nagyon magamba vagyok fordulva, nincsenek barátaim, nincsenek haverjaim, de még egy rokonom sincs akivel rendszeresen tartanám a kapcsolatot.
Nem érzem jól magam a bőrömben, de a barát nélküliség egyik vigasza az evés.
Már 10 éve vagyok ebben a súlyban 4-5 kiló ingadozik rajtam föl le.
Nem tudom mi lehet a gyökere annak hogy nincsenek még haverjaim sem.
Nem vagyok magabiztos.
Nem tudok öltözködni.
Már nincs ízlésem, már nem adok magamra.
Nem éltet semmi.
Januárban ismét elkezdtem egy diétát célom az 50 kiló fele vezet.
Reménykedem akkor már magabiztosabb leszek mert csinosabb leszek és nem azért fordulnak utánam mert tramplin sietve megyek, menekülök hazafele.
És jó ideje már depressziós is vagyok mert állandóan itthon vagyok és nem tudok kikapcsolódni.
És mert mikor szeretnék, akkor nincs kihez menni.
Van férjem, gyerekem, családom , igen vannak gondok néha, és mindent magamra veszek.
Szóval a súlyfelesleg eltávozása megoldja a problémám vagy ez koránt sem így van?
A fogyás csak tüneti kezelés.
Ugyanis a boldogtalanságodnak nem a túlsúly az oka, hanem fordítva. A túlsúlyodnak az oka a boldogtalanság. Meg minden másnak is. Boldogtalan, zárkózott, negatív, panaszkodó emberrel nem szívesen barátkozik senki.
Keress fel szakembert a problémáddal!
(A túlsúlyodnak az oka a boldogtalanság. Meg minden másnak is. Boldogtalan, zárkózott, negatív, panaszkodó emberrel nem szívesen barátkozik senki.) Szóval ennyi írásból le lehet szűrni hogy én ilyen vagyok? Igazad lehet!
De hogyan legyek boldog ?
Pszichológus!
Akármennyit is fogysz, nem leszel boldog, mert nem az a bajod.
Saját magad már meg is válaszoltad a kérdésedet:
" lusta vagyok sportolni
Nem vagyok magabiztos.
Nem tudok öltözködni.
Már nincs ízlésem, már nem adok magamra.
Nem éltet semmi.
És jó ideje már depressziós is vagyok mert állandóan itthon vagyok és nem tudok kikapcsolódni.
És mert mikor szeretnék, akkor nincs kihez menni.
Van férjem, gyerekem, családom , igen vannak gondok néha, és mindent magamra veszek. "
Menj el tehát sportolni, mozdulj ki otthonról, lazíts! Vegyél valami szép ruhát és hozzá cipőt. Sminkeld ki magad egy kicsit, és frissítsd a frizurád! Hidd el, csinosabbnak érzed majd magad, ez pedig meghozza a kedved a további lépésekhez!
Rendben!
Köszi még egyszer!
A probléma a fejben lakozik. Rettenetesen nem nézhetsz ki szörnyen, ezek mellett a paraméterekkel. Kicsit variáld át a táplálkozásodat. Több fehérje és zsír, sokkal kevesebb és jobb minőségű szénhidrát(sok zöldség, kevés gyümölcs), mint eddig. Én szednék D-vitamint és omega 3 zsírsavakat is....
Ezeken túlmenően pedig pozitív irodalmat kellene olvasnod. Jó sokat, aztán ha megfogadod a tanácsokat... Minden jobbra fordul. Andrew Matthews: Élj vidáman! című könyvét melegen ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!