Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki? Jó 15 kg...

Hogyan kezdjek neki? Jó 15 kg súlyfeleslegem van, amitől szeretnék megszabadulni.

Figyelt kérdés
Hogy induljak el? Rögtön vonjam meg a fehér lisztet, cukrot, minden ilyesmit? Vagy mi a legjobb módja? Először csak mozgás? Tanácsokat szeretnék kapni, miként tudok látványos eredményt elérni hosszú távon?
2014. júl. 15. 15:14
 1/8 anonim válasza:
Először is csökkentsd az étel adagokat és törekedj a rendszeres étkezésre.Napi 5-szöri étkezés a legegészségesebb sokszor kis adagok.A mozgásba is vigyél rendszert napi szinten vagy heti szinten többször mozogj fokozatosan növeld a mozgás idejét is kezd 20-25 perc intenzív mozgással aztán hetente növeld 10-15 perccel ha betudod iktatni naponta a mozgást az életedbe.Az étkezés szempontjából próbáld meg kivonni a fehér kenyeret a tésztákat az édességet cukros üdítőket sok zöldséget egyél ebédre vacsorára saláták formájában. Ne éhezz zöldségekből ehetsz amennyi jól esik nem hízlal. Én 1 hónapja csinálom ezt és fogytam 7 kilót úgy hogy nem éhezek csak oda figyelek arra mit eszek és mozgok napi szinten 1 órát már.
2014. júl. 15. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre ne vonj meg magadtól mindent, inkább szépen, fokozatosan. Napi többszöri étkezés, többször, de keveset. Este 6 után ne egyél semmit, de ha valamit muszáj megenned, akkor legjobb valamilyen zöldség, vagy gyümölcs. Egy kis mozgás sosem árt meg -napi fél óra futás + néhány gyakorlat diéta mellett megteszi a hatását. Sportolás előtt és után egy órával ne fogyasztj sok szén-hidrátot, mert a szervezeted még sportolás után is dolgozik (használja fel az energiát), és ha te eszel utána, akkor nem a fölösleget bomlasztja, hanem azt, amit megettél. Sok szerencsét kívánok! :)
2014. júl. 15. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért ne egyen este 6 után?!

Egyél csak nyugodtan este 6 után is, ZÖLDSÉGET, ne gyümölcsöt. Diéta alatt a gyümibevitelt is csökkenteni kell, a banán, dinnye, szőlő felejtős, aszalt gyümik még inkább.

Sok zöldség és hús! Azért kell sok hús, hogy a hájad fogyjon el, ne az izmaid. Ha az izmaid mennek le, akkor löttyedt leszel és hájas. Igen, hájas.

Sportolj, hogy megőrizd az izmaid tónusát, hogy formás legyél.

Ha a hájad fogy le és sportoltál, akkor izmos és formás leszel, nem pedig löttyedt és hájas.

Ha nagyon eltévedsz a diéták útvesztőjében, kérj tanácsot szakembertől, akár online is. Vannak erre nagyon jó kis oldalak.

2014. júl. 15. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
én kalóriátszámolok és besztom 5 étkezésre napi 3 L víz sok zöldség néha egy kis gyümölcs és húsok :) se tészta,se kenyér és cukrok se :) 5 után nem eszek ;) 15 kg súlyfelesleg van rajtam is :(
2014. júl. 15. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Áruljátok már el, mi a logikus, tudományosan alátámasztott magyarázata annak, hogy este 5 - 6 után nem esztek?

Elalvás előtt 3 - 4 órával nem ajánlott az evés. Ez tény. De ez a 6utánnemevés , ez mi?

Kérdező, továbbra is azt mondom, amit: egyél 6 után.

2014. júl. 15. 16:28
 6/8 anonim válasza:
én 6 óra után nem eszek a fogyókúrám kezdetétől 1hónapja kezdtem jobban alszok és jobban is ébredek nem vagyok éhes reggel és jobb a közérzetem arról nem is beszélve hogy fogyok is persze nem csak ettől hanem a rendszeres mozgástól és a napi 5szöri rendszeres étkezéstől amire nagyon figyelek hogy mit eszek meg kb 20 kiló felesleg volt rajtam amiből már 7kg lement :)
2014. júl. 15. 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Igyekszem betartani. Ha sikerül, mennyi idő alatt tudom leadni ezt a 15 kg-t?
2014. júl. 15. 20:22
 8/8 anonim válasza:
15 kg-ot egészségesen tehát nem koplalva diétázva és rendszeres mozgással napi 5-szöri étkezéssel kb 3-4 hónap alatt tudod leadni úgy hogy nem teszel kárt a szervezetedben és tartósan tudod leadni a súly felesleged
2014. júl. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!