Ha túllépem vele a zsírt, de a fehérjét teljesítem akkor mehet még vacsorára?
A fehérjét is túllépem 4 grammal, viszont a zsírt is túllépem 25 grammal. Ez nagyon sok? Mehet még 1 tál rakott karfiol vacsorára vagy keressek valami mást? Esetleg csak fél tányér legyen?
Kalória táblázat:
1512/1599
Fehérje: 64/60
Szénhidrát: 87/220
Zsír: 78/53
Reggeli: 2 tojásos tükörtojás kevés olajjal + teljes kiörlésű kifli 180+95 kalória = 275
Tízórai: 1 fél szelet kindertojás 57 kalória
Ebéd: egy tányér rakott karfiol, én 40 dkg-ra saccolom, 514 kalória
Uzsonna: 1 rumos balaton szelet 152 kalória
Igen tudom, hogy kiscicákat fognak kínozni azért amiért mertem megenni egy kevés csokit fogyókúra alatt, ez van. Még élek, köszönöm a kérdést :-)
Én szeretem a nyers húst!
Az elkényeztetett, finnyás divat emberek "félnek" a nyers hústól szerintem :)
Napi 1 csokievéssel az a baj, hogy meghintáztatja a vércukorszintet. Persze, hogy senki sem ettől hízik. De ha emiatt éhesebb lesz, szénhidrátra fog vágyni akkor hosszabb távon az ilyen apró kis bűnözések (nem mindenkinél) de mégis megnehezítik a fogyást.
Ha nem nehezítenék, akkor nem lennének duci lányok, nem jojózna az egész 'fogyókúrázó társadalom'. :)
A ducik nagy resze nem azert duci, mert megesznek egy szelet csokit, ennel azert joval tobb kell, hacsak valaki nem hizik meg a levegotol is.
En ugy latom, hogy mindkettotokben hatalmas elfojtas van az edessegekkel szemben, kulonben nem reagalnatok ugy, mintha itt mindenki azt reklamozta volna, hogy semmi mason nem lehet elni. Egyszeruen keptelenek vagytok az erto olvasasra, es ami a legszebb, arra valaszoltok, amit ti konkretan belehallucinaltok itt nehany szovegbe. Szerintem ha valaki tenyleg elegedett az eletevel, akkor nem igy fogja reklamozni a szamara bevalt dolgokat. Itt valami nagyon savanyu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!