Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit egyek még vacsorára? Az...

Mit egyek még vacsorára? Az eddigi 1128kcal még kevés, főleg, hogy fél órát futok még.

Figyelt kérdés

1128kcal-nál tartok még csak, pedig ma rengeteg zöldséget ettem.

reggeli: 1 kis alma, 1 kis narancs

ebéd: 2 kisebb töltött padlizsán, 100g barna rizsből rizibizi

tízórai: 20g mák, 10g mazsola, 1 kávéskanál méz, 100g nyers káposzta

uzsonna: 50g barna rizses rizibizi, fél db májas hurka

Ez összesen 1128 kcal. Én pedig 173/65kg vagyok. Pár kiló zsírtól meg szeretnék szabadulni. Azt vettem észre, hogy a több, és a kevesebb kalóriabevitel s ejó nekem, mindegyiktől hízásba kezdek. Mit egyek még? Úgy 3-400kcal hiányozna.

2014. jan. 29. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Sovány túrót vagy cottage cheese-t.
2014. jan. 29. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs itthon sajnos. Ami van: az répa, káposzta, tojás, hagyma, alma, zabpehely, méz, mák, barna rizs
2014. jan. 29. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
a mai étrendemből kimaradt a 200g párolt karfiol. Mondjuk nincs nagy jelentősége:)
2014. jan. 29. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Húst szerintem.
2014. jan. 29. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

"1128kcal-nál tartok még csak, pedig ma rengeteg zöldséget ettem."

Egyrész a zöldségek zöme kalóriaszegény, másrészt nem ettél rengeteget belőlük :D. Pár kiló már alakul, de kalóriát az se ad eleget, ha csak káposzta és padlizsán szinten mozogsz...

Már későn írok, de én hagymás rántottát ennék. 3-400 kalóriára is ki lehet hozni, mennyiség és zsír kérdése...

A tízóraid tetszik (de a többi ételeddel sincs bajom). Jó Neked, én nem igazán tudom rávenni magam a nyers káposzta evésére, max. néha egy levélnyit eszem. Pedig olcsó és jó cucc, nyersen pedig, ugye, értékesebb... Próbálkoznom kéne még vele.

2014. jan. 29. 23:54
 6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: pont hagymás rántottát ettem, 100g fejes salátával és 55g uborkával :)
2014. jan. 30. 10:36
 7/8 A kérdező kommentje:
A nyers káposztát én is utáltam, de ha gép előtt ülök, akkor nem is figyelek arra, hogy mit eszek. Próbáld ki te is, sokat segít a figyelemelterelés. :)
2014. jan. 30. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez miért rengeteg zöldség? Káposzta és padlizsán.
2014. febr. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!