Nincs rajtam sok felesleg, de azt le szeretném adni, lehetséges így?
Figyelt kérdés
Nem sok felesleg van rajtam,sokan mondják,hogy így jó,de engem nagyon zavar az,ami van a hasamon és combomon,szóval azt szeretném "lefogyni". Már 17 napja csinálom a kalóriaszámlálást,1300 kalória van belőve egy napra. Eddig nem sok eredményt látok,lehet az idő is kevés volt,azért van ez. Szóval a kérdésem az,hogy így hogy keveset is kell leadnom és nincs is túlsúlyom (57 kg,nem is kilóból akarok fogyni,hanem zsírból),lehetséges így,hogy számolom a kalóriákat és 1300 alatt vagyok a kalóriabazis.hu szerint? Nem nagyon vonok meg semmit,követek is egy étrendet,de amellé még eszem,mert az elég kevés,pl. ma egy túrórudi is volt benne,meg sokszor van gyümölcsjoghurt vagy müzliszelet,de ezek mind a kalóriakeret alatt vannak. Lehetséges,hogy így lemegy az a zsír is,ami van? Szeretnék feszes hasat + combot. És kb. mennyi idő után kéne látnom változást?2014. nov. 6. 18:15
2/7 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap sportolok. Járok úszni általában 2x de van hogy 3x egy héten. Itthon szoktam edzeni is,szóval a sport sincs elhanyagolva.
2014. nov. 6. 18:21
3/7 anonim válasza:
17 nap, nincs túlsúlyod, akkor milyen változást vársz? Főleg, hogy az a fő tartalékolóhelye a testednek, így arra vigyáz is.
4/7 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás, hogy csak a combodról vagy a hasadról fogysz ugye tudod? Onnan megy le legnehezebben ahol a legtöbb van. Ha feszes hasat akarsz meg combot, akkor figyelj oda a kajára, igyál sok szénsavmentes ásványvizet és nem mellesleg tornázz tornázz és tornázz, mert ettől leszel feszes, ha nem tornázol csak fogyókúrázol, löttyedt leszel és még az is lehet hogy a maradék izmodat veszted el, de a zsír ott marad.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincs helyi fogyás,szimplán csak azok a részek,amik a legjobban zavarnak :) Köszi a válaszokat!
2014. nov. 9. 20:36
6/7 Nono0721 válasza:
Próbáld ki a callanetics edzést, azzal a felesleges zsírt izommá tudod átformálni. A lényeg, hogy rendszeresen csináld! A kilókon nem látszik, de az alakodon igen :) Sok sikert!!
7/7 anonim válasza:
Nono0721, a zsírból sosem lesz izom, más szövettípusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!