Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nincs rajtam sok felesleg, de...

Nincs rajtam sok felesleg, de azt le szeretném adni, lehetséges így?

Figyelt kérdés
Nem sok felesleg van rajtam,sokan mondják,hogy így jó,de engem nagyon zavar az,ami van a hasamon és combomon,szóval azt szeretném "lefogyni". Már 17 napja csinálom a kalóriaszámlálást,1300 kalória van belőve egy napra. Eddig nem sok eredményt látok,lehet az idő is kevés volt,azért van ez. Szóval a kérdésem az,hogy így hogy keveset is kell leadnom és nincs is túlsúlyom (57 kg,nem is kilóból akarok fogyni,hanem zsírból),lehetséges így,hogy számolom a kalóriákat és 1300 alatt vagyok a kalóriabazis.hu szerint? Nem nagyon vonok meg semmit,követek is egy étrendet,de amellé még eszem,mert az elég kevés,pl. ma egy túrórudi is volt benne,meg sokszor van gyümölcsjoghurt vagy müzliszelet,de ezek mind a kalóriakeret alatt vannak. Lehetséges,hogy így lemegy az a zsír is,ami van? Szeretnék feszes hasat + combot. És kb. mennyi idő után kéne látnom változást?

2014. nov. 6. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Aerob edzés sem ártana.
2014. nov. 6. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap sportolok. Járok úszni általában 2x de van hogy 3x egy héten. Itthon szoktam edzeni is,szóval a sport sincs elhanyagolva.
2014. nov. 6. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
17 nap, nincs túlsúlyod, akkor milyen változást vársz? Főleg, hogy az a fő tartalékolóhelye a testednek, így arra vigyáz is.
2014. nov. 7. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs helyi fogyás, hogy csak a combodról vagy a hasadról fogysz ugye tudod? Onnan megy le legnehezebben ahol a legtöbb van. Ha feszes hasat akarsz meg combot, akkor figyelj oda a kajára, igyál sok szénsavmentes ásványvizet és nem mellesleg tornázz tornázz és tornázz, mert ettől leszel feszes, ha nem tornázol csak fogyókúrázol, löttyedt leszel és még az is lehet hogy a maradék izmodat veszted el, de a zsír ott marad.
2014. nov. 8. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincs helyi fogyás,szimplán csak azok a részek,amik a legjobban zavarnak :) Köszi a válaszokat!
2014. nov. 9. 20:36
 6/7 Nono0721 válasza:
Próbáld ki a callanetics edzést, azzal a felesleges zsírt izommá tudod átformálni. A lényeg, hogy rendszeresen csináld! A kilókon nem látszik, de az alakodon igen :) Sok sikert!!
2014. nov. 9. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nono0721, a zsírból sosem lesz izom, más szövettípusok.
2014. nov. 10. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!