Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy valaki...

Lehetséges az, hogy valaki diétásan étkezik, sportol, mégsem megy le a felesleg, max 2-3 kiló?

Figyelt kérdés
21 évesen már mindent kipróbáltam, edzek, diétázok, és nem megy le egyszerűen. Mi a baj? Már elkeseredtem.
2010. márc. 21. 17:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mennyi kalóriát, szénhidrátot, fehérjét és zsírt fogyasztasz naponta? Mekkora a tömeged és a magasságod? Milyen intenzív az edzés?
2010. márc. 21. 17:24
 2/26 A kérdező kommentje:

165/70

Naponta futok 3-4 km-t, és dvd tornázok kb 1 órát 2 naponta. Hétvégenként foci kint a családdal.

Étkezés általában:

R: joghurt, vagy főtt tojás, vagy gyümölcs, esetleg müli tejjel.

E: ami főzve van, kis adagban.

V: ez mindig 18 óra előtt. Általában olyanok, mint reggel, vagy savanyúság magában, nyers zöldség.

2010. márc. 21. 17:33
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem számolok kalóriát, az adagra figyelek, hogy ne legyen sok. Mi a baj, miért nem megy le csak max 2-3 kiló?
2010. márc. 21. 17:34
 4/26 anonim ***** válasza:
Nem akarsz orvoshoz menni? Lehet hogy valami horomproblémád van vagy egyéb dolog és azért nem tudsz fogyni.
2010. márc. 21. 17:34
 5/26 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy pajzsmirigy-problémád van, vagy az anyagcseréddel nincs rendben valami!

Ilyen étrend mellett elvileg mennie kéne a fogyásnak, plána ha még sportolsz is mellette!(ha persze nem nasizol titokban)

2010. márc. 21. 17:35
 6/26 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán nassizom. nem is kívánom.
2010. márc. 21. 17:59
 7/26 A kérdező kommentje:

Egy hibám van, de lehetetlen, hogy attól van.

Hetente kb 1 alkalommal iszok kólát vagy spritét, vagy bolti gyümilevet.

Illetve fogamzásgátlót szedek, azóta híztam így meg, és azóta küzdök ezzel. Azt mondják, nem lehet ez az oka. A mai fogamzásgátlók nem hízlalnak, csak az étvágyra hatnak. Így többet eszünk, azért hízunk. nem tudom. De nem hagyhatom abba, a bőröm miatt kell szednem, nagyon csúnya lenne. De a legalacsonyabb hormontartalmú. Belara.

2010. márc. 21. 18:02
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Egyszerűen rossz a diétád. Az utolsó pár kilót mindig a legnehezebb lepucolni és abba nem fér bele, hogy "ebéd, ami főzve van"... Meg miért mondod, hogy mindent megpróbáltál, ha még arra sem figyelsz, hogy mennyi kalóriát, szénhidrátot és fehérjét fogyasztasz? Először írj gy működőképes diétát, mert a jelenlegivel nem csoda, hogy nem fogysz semmit.

Meg kóla, sprite?? Biztos, hogy tényleg mindent megpróbáltál?

2010. márc. 21. 18:18
 9/26 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy az az egy hibám van, hogy hetente 1-szer iszom egy kis kólát vagy egyebet. mivel ilyenkor látogatunk a párom szüleihez. Sértés lenne, ha nem fogadnám el. Őn nem értik meg sajnos, akkor csak piszkálódnak, hogy válogatok.

Az étkezésem úgy alakítottam ki, ahogy írtam. itt tanácolták annó többen is, így egy ideje így eszem. Már hónapok óta nem eszek kenyeret, sem tésztát, cukrot rég nem, csak édeítőt. Ez az egy bűnöm van, hétvégenként 1-2 pohár kóla, de más sokkal többet iszik, mégis fogy.

2010. márc. 21. 18:23
 10/26 A kérdező kommentje:

10 kg-mot kell fogynom. Ez nem az utolsó makacs pár kiló. Hanem le sem megy. Nagyon sok zöldség, gyümölcs jut be, hiszen minden nap eszek, magayrul egészségesen táplálkozom.

Akkor nem értem. Tanácsok?Ami van alatt egyébként azt értem, hogy vagy halat vagy csirkemellt főzök, mellé savanyúság, vagy saláta, párolt zöldség. Vagy zöldséges ételek. Pl rakott padlizsán stb.

2010. márc. 21. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!