Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy valaki...

Lehetséges az, hogy valaki diétásan étkezik, sportol, mégsem megy le a felesleg, max 2-3 kiló?

Figyelt kérdés
21 évesen már mindent kipróbáltam, edzek, diétázok, és nem megy le egyszerűen. Mi a baj? Már elkeseredtem.
2010. márc. 21. 17:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ha rossz a diétám, mit tegyek? Min változtassak?

Légyszi, segítsetek!

2010. márc. 21. 18:29
 12/26 anonim ***** válasza:
Próbálj meg még 2 étkezés beiktatni: pl egy zöldséges étkezés és egy csirkemell-barnarizst.Igyál több vizet és egyél több zöldéget.Valószínűleg lelassult az anyagcseréd.Tarts egy csaló napot, hogy felpörögjön az anyagcseréd.
2010. márc. 21. 18:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz a tanácson? Csinálj egy rendes diétát, mindent pontosan kiszámolva, hogy legyen mihez tartani magad. Kalória, szénhidrát, fehérje, zsír. Számolj!

A többiek sem hiába teszik. Mások azért fogynak csaló étkezésekkel is, mert jobb a genetikájuk, mint neked. Ezt el kell fogadnod. Ha fogyni akarsz akkor tegyél meg mindent, ne csak így hébe-hóba csináld.

Azon meg gondolkozz el, hogy mi a fontosabb? Meginni azt a kólát, vagy lefogyni? Ha utóbbi, akkor mondd el a párod szüleinek, hogy nem ihatsz meg ilyen töménytelen mennyiségű cukrot, mert diétázol. Kérj helyette ásványvizet, biztosan fognak adni.

2010. márc. 21. 18:31
 14/26 A kérdező kommentje:
Igyak többet? Az nem megy. Napi 2-3 liter folyadék jut be. Alapból napi kb 2 liter tea lemegy, mert mindig sokat iszom, nálam alap, nem a diéta miatt, hanem mert igényli a szervezetem. (a tea édesítőtablettával)
2010. márc. 21. 18:32
 15/26 A kérdező kommentje:

Néha már annyi folyadék van a pocakomban, hogy úgy lötyög, lassan tó alakul ki bennem békákkal. :)

De muszáj, ha nem iszok ennyit, fáj a fejem.

2010. márc. 21. 18:34
 16/26 A kérdező kommentje:

De nem megy, komolyan. próbáltam a kalóriaszámolgatást, de szörnyű. Pl egy joghurtig oké. De hogyan számoljam ki, ha pl megeszek egy kissüteményes tányéron csikemellt, mellé felkockázott ubi és paradicsom. Hogyan kell kiszámolni? Ilyeneket nem ír le a netes oldal, csak konkrét dolgokat. annó kértem itt segítséget, vagy 2-3 hozzászólást kaptam, de az is vicces beszólás volt.

A párom szüleivel kapcsolatban igazad van, de nagyon makacsak. Egyszer említettem előttük, hogy nem kérek ránott húst, mert diétázom, azt mondták buta vagyok, és ez hülyeség. Nem hülyeség az egészségem. Ezt ma már megoldottam úgy, hogy a párommal jóval ebéd után megyünk, így megúszom.

2010. márc. 21. 18:40
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű egy rendes diétát csinálni. itt ha kérdezek, hogy jó-e, minedenki mást állít. Az egyik szerint remek, a másik hozzászóló leszól érte.
2010. márc. 21. 18:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Egyesek szerint hiba 6 után enni, mások szerint hülye vagyok, mert nem eszek ez koplalás így. Na? mi a jó diéta?
2010. márc. 21. 18:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha lenne itt egy szakember, aki végre elmondja, mit tegyek, mit hibázok? Így csak káosz van a fejemben.
2010. márc. 21. 18:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha szereted a kólát, lehet, már diétásat is kapni. Az nem hizlal. Persze tele van aszpartammal, vagy acesulfammal, mindkettő bizonyítottan rákkeltő, mint minden édesítőszer. Szóval én azt mondom, hogy inkább a cukor kis mennyiségben.
2010. márc. 21. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!