Lehetséges az, hogy valaki diétásan étkezik, sportol, mégsem megy le a felesleg, max 2-3 kiló?
Ha rossz a diétám, mit tegyek? Min változtassak?
Légyszi, segítsetek!
Mit nem értesz a tanácson? Csinálj egy rendes diétát, mindent pontosan kiszámolva, hogy legyen mihez tartani magad. Kalória, szénhidrát, fehérje, zsír. Számolj!
A többiek sem hiába teszik. Mások azért fogynak csaló étkezésekkel is, mert jobb a genetikájuk, mint neked. Ezt el kell fogadnod. Ha fogyni akarsz akkor tegyél meg mindent, ne csak így hébe-hóba csináld.
Azon meg gondolkozz el, hogy mi a fontosabb? Meginni azt a kólát, vagy lefogyni? Ha utóbbi, akkor mondd el a párod szüleinek, hogy nem ihatsz meg ilyen töménytelen mennyiségű cukrot, mert diétázol. Kérj helyette ásványvizet, biztosan fognak adni.
Néha már annyi folyadék van a pocakomban, hogy úgy lötyög, lassan tó alakul ki bennem békákkal. :)
De muszáj, ha nem iszok ennyit, fáj a fejem.
De nem megy, komolyan. próbáltam a kalóriaszámolgatást, de szörnyű. Pl egy joghurtig oké. De hogyan számoljam ki, ha pl megeszek egy kissüteményes tányéron csikemellt, mellé felkockázott ubi és paradicsom. Hogyan kell kiszámolni? Ilyeneket nem ír le a netes oldal, csak konkrét dolgokat. annó kértem itt segítséget, vagy 2-3 hozzászólást kaptam, de az is vicces beszólás volt.
A párom szüleivel kapcsolatban igazad van, de nagyon makacsak. Egyszer említettem előttük, hogy nem kérek ránott húst, mert diétázom, azt mondták buta vagyok, és ez hülyeség. Nem hülyeség az egészségem. Ezt ma már megoldottam úgy, hogy a párommal jóval ebéd után megyünk, így megúszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!