Lehetséges az, hogy valaki diétásan étkezik, sportol, mégsem megy le a felesleg, max 2-3 kiló?
Figyelt kérdés
21 évesen már mindent kipróbáltam, edzek, diétázok, és nem megy le egyszerűen. Mi a baj? Már elkeseredtem.2010. márc. 21. 17:15
21/26 A kérdező kommentje:
De napi 2-3 liter tea kis cukorral is veszélyes. nem akarok cukorbeteg lenni, ezért is váltottam még a diéta alatt édesítőre. Szerintetek inkább a cukor?
2010. márc. 21. 18:52
22/26 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, de elég sokat foglalkoztam a témával meg én is fogytam 22 kilót. Napi 6 étkezés csirkemell,pulykamell,hal,barnarizs,zab, sok-sok zöldség.Én este 10kor is ettem diétában mert akkor jutottam rá.Egy görög salátától nem fogsz elhízni akármikor eszed.Minél több mozgás, lehetőleg zsírégető pulzustartományban.
Ha nemtudod betartani ezt akkor ne is várj sikereket.
23/26 Krisz85 válasza:
kedves kérdező, Írjál privit és segÍtek, edző vagyok, és én is fogytam már le 95 ről 56 kg ra, szóval tudok ezt- azt, a kalóriaszámolgatás is nevetségesen egyszerű lesz meglátod!
Írj bátran!
24/26 anonim válasza:
A baj az hogy nem igaz amit mondanak. Ma is lehet hízni a fogamzásgátlótól! Lehet hogy váltanod kéne! Sokaktól hallottam hogy abbahagyták és le is fogytak rögtön. Én is híztam tőle de csak egy picit.
25/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a gond. Körülbelül azóta híztam el, és azóta szenvedek, nem tudom leadni. Régen könnyen leadtam, nem is voltam soha több 55-58 kilótól. Most meg. Csak lesem a mérleget, hogy nem teszek semmit, lettem 60, majd 65, már 70. És ez nem oké. Ennyit sosem ettem meg, hogy így elhízzak. De az a baj, hogy kb azóta eszek édesítőt is, valaki szerint az a baj. Fogalmam nincs. A tablettát panaszoltam a nőgyógyásznak, de szerinte ettől nem hízhatok, csak étvágyat növelhet, mert ez már olyan tabletta, nem olyan mint a régi fogamzásgátlók.
2010. márc. 21. 19:43
26/26 A kérdező kommentje:
Azonban találkoztam egy lánnyal itt az oldalon, aki szintén Belarát szed, és azt írta, hogy nála is jelentkezett hízás, és nehezebben mennek le a kilók. De ettől még nem állítom, hogy az a fő ok. Még hogy nem fogyok, de folyamatosan ragadnak is fel a kilók. Pedig tök egészséges vagyok. nem rég voltam teljes vérképen. Semmi bajom nincs. Még a cukorszintem dícsérte is a hölgy, hogy milyen jó eredményt mutat.
2010. márc. 21. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!