Egy szelet süti belefér ma?
Figyelt kérdés
Ezeket ettem ma, tudom borzalmas nagyon röstellem. Elég király étrendet állítottam össze mára, de borult az egész. Na meg persze olyan kimerülten estem haza, h se tornázni, se sétálni nem volt erőm. A névnapom ünnepeljük, muszáj ennem. 900as a limitem, de ezzel jóval fölé megyek. Mit tegyek? Nagyon rettegek, hogy még kövérebb leszek.
2014. nov. 5. 18:15
2/5 anonim válasza:
900as a limited? Simán duplázhatnád (najó, fogyáshoz nem biztos, de akkor is iszonyat kevés). Minimum 1200-at javasolnék. Másrészt meg névnapod van:) Nehogy már ma ne férjen bele egy szelet süti. Főleg, hogy még csak ennyit ettél.
Jó étvágyat!
És tényleg egyél többet, mert később kamatostul fognak visszajönni a kilók, ha a szervezeted elkezd raktározni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok többet enni.
2014. nov. 5. 19:05
4/5 anonim válasza:
A kaloriabazisnak pont az a lényege, hogy megmondja mi fér bele. Nem minket kell kérdezni
5/5 anonim válasza:
A koplalastol csak lebetegszel. És még jobban megtanul a tested raktarozni. Egyél zabtortat. Boldog nevnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!