Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 62 kilós nőnek napi hány...

62 kilós nőnek napi hány percet-órát kell tornáznia ahhoz hogy lefogyjon 12 kilót?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

a nap 24 órájában is tornázhat, ha nem étkezik megfelelően

miért nem a kaját kérdezted?

2014. júl. 6. 11:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert az étel már megfelelő, de magában nem elég ha csak azt csökkentem és életmódot váltok, kell mozogni is. De mennyit?
2014. júl. 6. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Pont rosszul tudod, csak étrenddel is le lehet fogyni.

Viszont csak mozgással nem.

2014. júl. 6. 13:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Nos ha mindkettő működik az a biztos fogyás!

Én napi 30-40 percet tornázok minden nap és remélem elég és ütemesen le tudok fogyni.

Elvégre több mint a semmi.

2014. júl. 7. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Biciklizzél naponta, az is jó. Napi egy órát.
2014. júl. 8. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Amit írtál,hogy diétázol és minimum 30 perc intenzív tornád megvan naponta,s ha ehhez hozzá teszel napi 1 e.k. lenmagolaj fogyasztást,szerintem 2 hét múlva meg kell indulnia a fogyásnak.
2014. júl. 9. 12:02
 7/11 camaropeti válasza:

A lényeg tényleg a kaján múlik. Olvass utána neten ezeknek a dolgoknak: alacsony glikiméiás index, negatív kalória. Ha szénhidrátbeviteled csak alacsony glikémiás, és sok negatív kalóriás dolgot eszel (például savanyú káposzta), akkor szinte biztos a fogyásod. Ne feledkezz meg a megfelelő fehérjebevitelről se, mert különben a sikeres fogyás után "löttyedt" leszel, lefogy az izom is. Amennyire az anyagiak engedik, nagyon jók a fehérjekészítmények márkától függetlenül (de véletlenül se tömegnövelő, azaz magas szénhidrát tartalmú fehérje). Ne hagyd magad becsapni, a tejsavófehérjék leginkább edzés utánra jók, míg éjszakára lefekvés előtt, leginkább a kazein. Ha az anyagiak nem engedik ezt meg, akkor tudom javasolni, hogy sok tojást egyél a nap bármelyik szakában, nyugodtan a sárgáját is, én még nem láttam olyat, hogy valaki tojástól hízzon el, ez csak a profi testépítők szintjén lényeges dolog. Ha nem akarsz állandóan a tojással bajlódni, akkor lehet rendelni olyat, hogy tojásfehérje rúd, a capriovus nevű cég csinálja, keres rá erre is. Ezt kedved szerint eheted, én erős pistával szeretem. Amire még figyelj oda kaja terén, hogy naponta sokszor egyél, akár csak egy almát, vagy a fent leírt dolgokat, hogy gyorsuljon az anyagcseréd. A gyors fogyás csak gyors anyagcserével lehetséges. Ezt onnan tudod, hogy az anyagcseréd gyors, hogy legalább naponta egyszer- kétszer elmész nagy wc-re.

A másik része a fogyásnak valóban az edzés. Ez szintén abban fog téged segíteni, hogy csinos, feszes legyél. A mozgásra leginkább a kardió jellegű mozgást javaslom, tehát olyat amit megállás nélkül csinálsz, és izzadsz tőle rendesen. futást annyira nem, mert szerintem elég izületgyilkos, de elliptikus trénert, és biciklit azt én is mondanám, persze olyan 30-40 percet azért kéne. Ezeknél a mozgásoknál még olyat javaslok, hogy olyan szisztéma szerint csináld, hogy váltakozva csináld, tehát egy kis ideig teljes erőbedobással, aztán egy ideig csak normálisan. Például szobabiciklin egy percig feljebb csavarod az ellenállást, hogy nehéz legyen, utána mondjuk 2 percig visszaveszed kényelmesre, és ezt folyamatosan egymás után.

Remélem hasznodra válik ez az iránymutatás, és sok sikert és mindenek előtt kitartást hozzá. Meg még annyit mondok hozzá, hogy nem biztos, hogy a mérleg lesz a mérvadó, inkább a tükörnek higgy. Meg azért olyan fél évet adj a dolognak, sokan ott rontják el, hogy egy hónap után nem látnak eredményt és abbahagyják. Lehet, hogy egy hónap után ugyanannyi lesz a súlyod, de az alakodban már lesz változás, amit te nem fogsz észlelni, mert minden nap látod magad.

2014. júl. 9. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:
A fehérjeport én kihagynám,az a testépítőknek való,mert azok úgy roncsolják a testüket,ahogy éppen az izomnövelés,meg a fanatizmusok diktálja.A fiam nem testépítő,de el jár kondizni és sajnos fehérje port is fogyasztott nem egészen egy hőnapig.(A fehérje porról még tanúsítvány is van kitéve a neten,ahonnan és amilyet vett.Még nem tudjuk,hogy milyen elváltozást,betegséget okozott nála,mert most várunk vérvétel időpontra,mert mindkét szemhéja erősen bedagadt a fehérje portól,pedig úgy szedte,ahogyan rá van írva.Ha eszel időnként baromfi húst és egyebet,semmi szükség a műfehérjére.Az én fiam minden nap eszik csirkehúst,tojást,stb,nem tudom mi fenének kellett azt a fehérje port szednie,ráadásul jó drága is!Egy edzőtársa beszélte rá sajnos.
2014. júl. 9. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja és a kardio edzéssel is vigyázz,mert a neten olvastam,hogy csak szakember segítségével biztonságos.

Aztán a szakembert sem vaktában érdemes kiválasztani,mert van olyan ,,edzőnő" aki a pipsóban ,,dolgozott" prostiként,aztán úgy lett belőle edző 8 általánossal,hogy egyszer bement egy edzőterembe alakformálás céljából és úgy megtetszett neki,hogy átment testépítésbe és nyert is valami kupát.Ez debreceni,benne is volt a fókusz c.műsorban.A neten megtalálható,úgy hívják,hogy : Kaszás Andrea.

2014. júl. 9. 16:00
 10/11 anonim válasza:
Hát jó lenne tudni a méreteidet mert ha 2és fél méteres vagy 62 kilóval, akkor nem igazán tudnád lefogyasztani csak a csontjaidat meg az izmaidat. Így csak annyit tudok mondani hogy ne legyél anorexiás!
2014. júl. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!