Milyen módszerrel lehet 1 hónap alatt a legtöbbet fogyni?
De 9 hónap alatt ez a 7 kiló úgy ment le hogy 1 hónap alatt 4 kiló lement aztán 3 hónapig csak fölfele és aztán 2 hónap lefele 1 hónap felfele, és 2 hónap lefele.
Szóval nem stabilan egyfolytában fogytam.
Mindent kipróbáltam amit csak lehetett de az éhség nagy úr volt tehát így hamar abba is hagytam.
Voltak idők mikor nem értem rá enni, volt mikor nem volt étvágyam, és volt mikor mindent ettem csak kevesebbet és fogytam!
Talán nem divatdiétákkal kéne kísérletezni, hanem egészségesen kéne enni...
Reggelire egyél szénhidrátot, ebédre szénhidrát-fehérje keverékét, vacsorára fehérjét. A tízórait és az uzsonnát se hagyd ki, ami lehet gyümölcs és mag. Minden főétkezéshez egyél zöldséget, halat és sovány húst pedig napi kétszer (minimum).
Amiket teljesen hagyj ki: kenyér, édességek, cukros, szénsavas üdítők. Rizst fogyasztani hetente kétszer-háromszor belefér, tésztát azt már ritkábban, max. heti egyszer.
A tányérod valahogy így nézzen ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!