Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináltok ha ki hiztátok...

Mit csináltok ha ki hiztátok a ruháitok nagy részét nem állnak jól de nincs pénzetek ruhákat venni?

Figyelt kérdés
És persze lefogyni se 2 nap.

2014. máj. 22. 07:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a bajom, csak én kifogytam őket, de a lényegen ez sem változtat.

Muszáj költeni azért valamit rá, értem én, hogy sajnálod (én is), de meztelenül csak nem járhat az ember.

Tényleg el lehet adni a meglévő ruhákat, a helyükbe pedig turkálóban olcsón venni.

Lehet kölcsön is kérni.

Vagy megtanulsz varrni.

2014. máj. 22. 11:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem tudsz esetleg varrni? Vagy esetleg van érzéked hozzá, de még igaziból nem próbáltad? A bő holmikat kis munkával átalakíthatod, magadra igazíthatod. Én a finoman fogalmazva "kinőtt" holmijaimat úgy próbálom átalakítani, hogy esetleg kettőből csinálok egyet. Nagyon jó kombinációkat lehet kitalálni. Ha bő a ruha, akkor még könnyebb helyzetben vagy, mint én.
2014. máj. 22. 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem is volt idoszakom, ekkor talaltam a youtubon, a netten atalakitasokat, ami valoban hasznos segitseg volt szamomra. pl. a ferjemnek voltak ingei, amiket nem hasznalt, de nekem is voltak regi ingjeim, ezektol szoknyat tudtam kesziteni. a szuk dolgokat is lehet atalakitani, amihez nem kell mas, mint kreativ keszseg, s nem art ha van egy varrogep is!
2014. máj. 22. 11:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Cica nadrág kb 500-1500ft között mozognak.És a turi tényleg jó ötlett.Ha nem akarsz ruhatár cserét kezdj el gyorsan fogyózni és sportolni.
2014. máj. 22. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
A vöröskeresztnél lehet ingyen kapni ruhákat.
2014. máj. 22. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt 3 farmerem, és 3 fekete nadrágom ami nem farmer anyag, valami pamutféle, és kicsit nyúlik.

A farmereket eltettem. Bár ha jók lesznek rám akkor sem fogom tudni sokáig hordani mert az összeérő combomnál alapból szétkopik, és egy idő után ki fog szakadni...

Én nem veszek újat. Fura de a nadrágok egy méretben vannak, mégis csak a farmereket nem tudom hordani....úgyhogy addig maradnak a fekete nadrágjaim. A felsőknek meg 30-40 kiló se árt semmit mert nyúlósak. Plusz kettőre már varrattam anyuval hátul a derekamnál megkötős szűkítő övet is, mert már elkezdtem fogyni 3 hónapja. Így ha tovább megyek, nem fognak úgy lógni rajtam a felsők se...

Később anyu meg tudja csinálni a nadrágjaimat, hogy a derekuk gumis legyen.:) Addig amíg nem ér körbe nadrágszíj, és nem tudom hordani a farmereimet.

Még későbbre vannak olyan nadrágjaim ami még anyu vett úgy hogy nem voltam ott...így azok elég kicsik rám... de kb 30-40 kiló múlva már jók lesznek egy ideig.

Ha kell is venni akkor is csak 2 db nadrágot fogok venni, addig amíg a célsúlyt el nem érem. Teljesen felesleges félévente ruhatárat cserélni.

2014. máj. 22. 12:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez már önmagában elég inspiráció kell, hogy legyen, hogy végre odafigyelj arra, hogy mit eszel. 5 hónap alatt kényelmes tempóban 10 kilótól meg tudsz szabadulni.

Hajrá! Sok sikert!

2014. máj. 22. 12:42
 18/23 A kérdező kommentje:

Már több éve tartom a súlyomat! Amíg ismét fel nem jött pár kiló plussz.

Amit 8 hónapja próbálok leadni kevés sikerrel.

2014. máj. 22. 12:46
 19/23 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Igen igen, mert az élet rossz és szemét, mindig kicseszik az emberrel. Ezért teljesen természetes, hogy esténként a feszültséget némi sörrel és pár tábla csokival vezeted le? :)
2014. máj. 22. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Na de akkor az elmúlt 8 hónapban mit hordtál?
2014. máj. 22. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!