Mit csináltok ha ki hiztátok a ruháitok nagy részét nem állnak jól de nincs pénzetek ruhákat venni?
Nekem is ez a bajom, csak én kifogytam őket, de a lényegen ez sem változtat.
Muszáj költeni azért valamit rá, értem én, hogy sajnálod (én is), de meztelenül csak nem járhat az ember.
Tényleg el lehet adni a meglévő ruhákat, a helyükbe pedig turkálóban olcsón venni.
Lehet kölcsön is kérni.
Vagy megtanulsz varrni.
Nekem volt 3 farmerem, és 3 fekete nadrágom ami nem farmer anyag, valami pamutféle, és kicsit nyúlik.
A farmereket eltettem. Bár ha jók lesznek rám akkor sem fogom tudni sokáig hordani mert az összeérő combomnál alapból szétkopik, és egy idő után ki fog szakadni...
Én nem veszek újat. Fura de a nadrágok egy méretben vannak, mégis csak a farmereket nem tudom hordani....úgyhogy addig maradnak a fekete nadrágjaim. A felsőknek meg 30-40 kiló se árt semmit mert nyúlósak. Plusz kettőre már varrattam anyuval hátul a derekamnál megkötős szűkítő övet is, mert már elkezdtem fogyni 3 hónapja. Így ha tovább megyek, nem fognak úgy lógni rajtam a felsők se...
Később anyu meg tudja csinálni a nadrágjaimat, hogy a derekuk gumis legyen.:) Addig amíg nem ér körbe nadrágszíj, és nem tudom hordani a farmereimet.
Még későbbre vannak olyan nadrágjaim ami még anyu vett úgy hogy nem voltam ott...így azok elég kicsik rám... de kb 30-40 kiló múlva már jók lesznek egy ideig.
Ha kell is venni akkor is csak 2 db nadrágot fogok venni, addig amíg a célsúlyt el nem érem. Teljesen felesleges félévente ruhatárat cserélni.
Ez már önmagában elég inspiráció kell, hogy legyen, hogy végre odafigyelj arra, hogy mit eszel. 5 hónap alatt kényelmes tempóban 10 kilótól meg tudsz szabadulni.
Hajrá! Sok sikert!
Már több éve tartom a súlyomat! Amíg ismét fel nem jött pár kiló plussz.
Amit 8 hónapja próbálok leadni kevés sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!