Mit ettetek ma? Milyen diétát csináltok? Élvezitek vagy szenvedésnek élitek mi? Mi a célod?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 20:41
1/5 anonim válasza:
szerintem a diéta csak szendevés lehet.én hetfön most már tényleg elkeydem a 7 naposat,ismerösöm nagyon lefogyott töle,és vissza se jött neki.
2/5 anonim válasza:
én sosem akartam fogyozni. csakhogy iszonyatos stresszes életet élek, ami azt eredményezte h 8 kilót adtam le néhány hónap alatt teljesen akaratlanul. most olyan 45vagyok.
ma is alig ettem néhány kanál levest. nagyon szenvedek ettől. ilyen diéta meg olyan. egyszerű. leakarsz fogyni? ne egyél semmit.
3/5 anonim válasza:
Reggelire kígyóuborkát, sült csirkecombot, 3 db háztartási kekszet.
Tízóraira egy cukormentes almás muffint.
Ebédre baconbe tekert csirkemellet és tatzikit.
Uzsonnára egy almát.
Vacsorára gyümölcsjoghurtot zabpehellyel.
Ez lenne a nagy szenvedés? Tény, hogy néha éhesnek érzem magam, de az a fogyókúrázás nélkül is meglenne. A célom legalább 26 kiló leadása. 10,5 kg már mögöttem van.
4/5 anonim válasza:
Én paleózom és a legkevésbé sem élem meg szenvedésként. Minden falatot élvezek és mellette fogyok.
5/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne ilyen 7 napos, 13 napos, 90 napos hülyeségekbe vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!