ANOREXIÁSOK! Mit csináltok, ha csak a "fejetek" éhes? Hogy győzitek ezt le?
Így van, én is beleestem ebbe, de nem olyan vicces.
éhséget éreztem, de nem ettem, leültem gépzeni, vagy forró tea/kávé minden nélkül.
Reggel ettem egy picit de nem sokat. Elmente suliba, baromi éhes voltam, de nem volt mit enni, mert nem vittem és pénzem sem volt.
Hazajöttem vizet ittam, majd vacsorára egy kis joghurtot répával vagy uborkával és kész.
Fél év 30kg, de nem ajánlom!!!!!!!!!!!!!
Én 20 kilót fogytam.
Az utolsó tíz véletlenül ment le rólam, észre sem vettem, csak amikor már késő volt.
Én is jól teleittam magam, hogy a víz kitöltse a gyomromat.
Kérdező, örülj hogy nincs ilyen problémád, inkább étkezz változatosan, ha éhes vagy, egyél mert a szervezeted azért jelez! Ha csak unalomból ennél, vagy mert "még van egy kis maradék", keress egy könnyű, de tápanyagokban dús rágcsát(párolt/grillezett zöldség, főzz tojást, sovány felvágott stb)
tessék, itt olvashatsz mindenféle praktikáról.
DE, ha van egy kis eszed és értékeled az életed, amit a szüleidtől kaptál, akkor ajánlom a szénhidrát elhagyását és a normális fogyókúrát!
Ha csak a fejed éhes, az is azt mutatja, hogy éhes vagy. A mentális éhség - főleg, ha összezavartad az éhségérzeted diétázással, fogyókúrás praktikákkal - ugyanolyan fontos, mint maga a fizikai éhség!
Ha úgy érzed, hogy többet kellene enned, ha vágysz többre, akkor nem számít, hogy az agy milyen módon jellemzi ezeket a szükségleteket.
Edd azt, ami jól esik, és ne tilts meg semmit. Az egészség nem a testsúlynál kezdődik, az anorexiával küzdő betegek pedig nem fognak neked "diétás tippeket" adni, mert ez egy borzasztó kegyetlen és manipulatív mentális betegség, és ha ilyen kérdést teszel fel, azzal csak tőrt döfsz még a legfájdalmasabb pontjába az illetőnek. Ha ilyen kérdést felteszel, az azt bizonyítja, hogy cseppet sem áll tőled távol ez a betegség, mert már ilyeneken gondolkozol. Az evészavar nem súlyfüggő, hanem hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!