Az utóbbi időben kb 1 almát ettem összesen naponta, mert egyszerűen nem vagyok éhes. Mi legyen? (többi lent)
Szerda óta suliszünet van
Éppen fogyókúra közben vagyok
20kiló felesleggel kezdtem el, azért híztam meg ennyire, mert ha éhe svoltam, ha nem folyamatosan csak ettemm, amikor a családom többi tagja is)
Olvastam, hogy sokszor kell enni, meg keveset. (a napi 1 alma mellett persze pl hétfőn ettem összesen 1 szelet sonkát és ennyi) Bármennyire is keveset eszem, egyszerűen kb 5-6 óráig nem vagyok éhes suliidőben, szünetben meg estig
Akkor egyek úgy is hogy nem vagyok éhes?
Mert ugye az is lehet, hogy a szervezetem koplalásnak veszi. Vagy nem?
Suliidőben pedig eszem itthon kevés reggelit, kb 3kor a suliba menzát(kb 4-5 villányi kaját mert undorító és annyira nem is vagyok éhes) és hazaérek, egy kis salátát, de ilyenkor se tudok 5-6szor enni naponta
Mit tegyek? Eddig 6 kg ment le és további 15kgtól szeretnék megszabadulni, de egyszerűen nem tudok sokszor keveset enni
14/l
Ez alkati kérdés is, hogy ki mikor éhes, a B-s vércsoportba tartozóknál gyakori, hogy az nap első részélben csak folyadékot kívánnak.
Teljesen éhen nem szabad maradni, legalább inni kell, vizet, gyógyteát, kakaót, tejet, gyümölcslevet, stb., amit kívánsz. Enni is jó volna, de nem kell erőltetni, csak falatkákat, pl. egy kis pohár kefírt, joghurtot, egy darabka sajtot,zöldséget.
2: Hát azért ha naponta csak 1 almát kívánsz, akkor neee!:)
1000 kalória alá nem szabad menni!
Vigyél a suliba pl. zacskóban vagy dobozkában előre feldarabolt falatkákat vagy üvegben innivalót, és 2-3 óránként táplálkozzál egy kicsit!
Milyen magas vagy és hány kilóról indultál?
155Cm
78kg voltam
Elképzelhető, hogy a drasztikus diéta váltotta ki ezt a fajta nem evést, ami egyáltalán nem jó. Az anorexiások a legjobb példa arra, hogy a szervezet attól még éhezik, hogy te nem vagy éhes. Ha 5x 6x nem tudsz enni egy nap, akkor próbáld meg legalább a főétkezéseket tartani és normálisan enni, mert az most nagyszerű, hogy lement 6kg, de ezt a fajta koplalást a végtelenségig nem tudod folytatni és ha majd jön a habzsolási vágy, mert majd jönni fog, a szervezeted minden egyes kalóriát le fog pakolni, hogy ne éhezzen a következő koplalásnál.
Ezt nevezik jojo effektusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!