Ti mit csináltok, hogy a ruháitok sokáig szépek legyenek? Olyan hamar elnyúlnak, bolyhosodnak.
A ruha minősége sem mindegy.
Egyes "világmárkák" ide szarabb minőségű cuccost hoz be, és néha még attól sem riadnak vissza, hogy drágábban adják a rosszabbat itthon, mint a jóminőségűt külföldön.
CSak a flitteres, strasszos cuccost mosom kézzel, pár százért lehe venni mosózsákot szerintem az is sokat segíthet :-)
Én szinte semmit nem mosok külön, vagy kézzel, mondjuk 1-1,5 évnél tovább nem is maradnak hordható állapotban a cuccaim. Van néhàny igazán drága holmim, azokat tisztítóba hordom inkább, mert az én kezeim között csak tönkremenne.
Az első hozzászóláshoz reagálva: Magyarországon 27(!) százalék az ÁFA, Svájcban pedig mindössze 8, így eshet meg, hogy Magyarországon drágábbak a ruhák, mint Nyugat-Európában. Ez nem a gyártók-forgalmazók hibája.
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
A szebb ruháidat használd ritkábban hogy kevesebbet kelljen mosni.
Én azt csinálom hogy ha tudom hogy egész nap itthon leszek akkor nem húzom fel a legjobb ruháimat, hanem a rosszabb állapotúakban vagyok.
De a nagyon rosszakat se dobom ki hanem munkásruhának használom.
A nadrágot, pulcsit nem kell állandóan mosni mert abba gyakorlatilag nem izzadsz bele.
A pólót sajnos minden nap kell mert beleizzadok.
3-as
igen, de ez még nem ok, hogy szarabb legyen a minősége :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!