Mit csináltok ha nincs kedvetek takarítani, pedig nagyon kellene?
Figyelt kérdés
Néha olyan nehéz hozzákezdeni,azt sem tudom hol kezdjem,mihez kapjak.2010. jún. 12. 20:35
1/8 anonim válasza:
Átteszem holnapra és igy tovább.
2/8 anonim válasza:
Tesztelem a család kosztűrő képességét! :))
3/8 anonim válasza:
Kitakarítok máskor :D....a kosz magától nem fog eltűnni :) minél előbb neki állsz annál hamarabb végzel:)!
4/8 anonim válasza:
Leírom egy cetlire, hogy mit kellene megcsinálni. Motivál, ha a listáról 1-1 dolgot ki tudok húzni. Lehet, hogy nem is csinálok meg mindent egy nap alatt.
6/8 anonim válasza:
eltolom egy nappal, ha akkor sincs kedvem, akkor csak kis dolgokat csinálok meg egyszerre pl mosogatás
7/8 anonim válasza:
Én bekapcsolom a kedvenc zenéimet, és nekikezdek. Nekem is eléggé nehéz sokszor, mert délután van sulim, délelőtt el kell kezdenem bevásárolni, meg elintézni a dolgaimat, és utána csak kicsi időm van, mondjuk ha akkor tudom hogy párat megtudok csinálni akkor neki kezdek, de általában este szoktam. Szóval kedvenc zene, és már kezdődhet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!