23 éves lány vagyok 157 cm 75 kg napi kány kalóriát ehetek meg 1 nap?
Nekem van egy más ötletem, heti 1 kg fogyást úgy tudod elérni, ha 5 napig normálisan eszel minent. Semmit nem kell kihagyni,a condiba járás kötelező, vagy valamilyen testgyakorlatot végezni.A hét 2 napján mondjuk kedden és pénteken reggel 7kor 2oo caloríát eszel, majd egésznap éhezel, vizet, vagy teát iszól este 7 kor meg eszed a 3oo caloriát. A következő nap rendesen táplálkozol, majd két nap után újra bőjtölsz. Nem tanácsos a böjtöt egymás utáni napokon csinálni.
Ha elérted a normális súlyodat akkor a heti 1x alkalmazod a bőjtöt. Egy bevált fogyókura , illetve életforma. Ami csodálatos benne tartod az elért súlyodat minden korlátozás nélkül. Ha kíléptél a hámból akkor beveted a második bőjti napot. Ez egy angol orvos kreációja 5:2 diet Michael Mosley. Remélem kiprobálod. Egyébként férfiaknak 6oo cal van engedélyezve. Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!