Az otthoni helyben járás és helyben kocogás az felér, egy lassú tempójú sétával az utcán?
Fegyencedzést is csinálhatnál otthon.
Helyben kocogás szinten aluli testmozgás. Nincs értelme sajnos :(
Keress rá a "leslies sansone" videókra, azok éppen ilyen edzésre jók!
Az elözö meg csak el akar kedvetleníteni, nem foglalokzz vele.
Igen, Leslie Sansone az jó, engem szórakoztat és sokszor elég intenzív tud lenni :) Amikor súlyzóznak, plusz felveszem a lábsúlyaimat, mindezt gyorsan és magas rúgásokkal, miegymással :D Amikor esett és nem tudtam kimenni gyakorolni, akkor is jó volt, nagyon szeretek mászkálni. Én azt érzem, hogy a semminél sokkal jobb a séta. Persze a normál séta elég laza kis mozgás, az izmokat nem nagyon mozgatja meg, de attól még jó, főleg természetjárással összekötve, hegyet mászva pedig még intenzívvé is válhat :D Bár az már sokaknak nem séta. Nekem az, ha kimegyek kicsit mászkálni, az séta :P
Az otthoni helyben kocogás és Leslie Sansone power walking-ja intenzívebb, mint a lassú tempójú séta az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!