Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a véleményetek a ma jól...

Mi a véleményetek a ma jól bezabálok édességből mert holnaptól diétázok és holnaptól már nem lehet ilyesmit enni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 13. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tartom egy helyes hozzáállásnak, de ha csak egyszer van, sok vizet nem zavar. Kérdés, hogy ha édességszerető valaki, miért akarna róla lemondani, csak mert fogyni akar. Egyen édességet, de úgy, hogy beleférjen az új étrendjébe :) Vagy győzze meg magát, hogy a testének igazából nem kell az édesség (ami igaz), s oldja meg, hogy ne kívánja az édességet (már ha meg tudja. az én édességvágyam pokolian makacs tud lenni, de ha nagyon zsírosan eszem, az szinte mindig hatásos. szerencsére a zsírdús étkezés teljesen jó fogyásra, csak a szénhidrát legyen kevés. de a sima jóllakással is meg lehet próbálkozni. éhség esetén ne édességre mozduljunk rá, hanem együnk rendesen).

Ha "szerencsés" alkat, akkor a bezabálás után rá se tud nézni az édességre egy ideig s addig belejön az új étrendjébe, de azt én se gondolom komolyan, hogy erre nagy esély van...

2014. ápr. 13. 16:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor nem kötelező megválni teljesen az édességtől?

És nem is kell bezabálni fél-1 kiló csokit cukrot és süteményt, azért mert holnaptól elkezdem a diétát és nehogy maradjon szem előtt?

2014. ápr. 13. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb hízókúra, azt jön a kifogás, hogy majd holnaptól ma még lehet, és másnap ismét, hogy majd holnaptól mert most rossz kedvem van... ha nem határozta volna el a fogyást, akkor nem is zabált volna annyit, de persze a tényleg kezdésre nem kerül sor. Ezért kell mindig azt mondani, hogy MOSTantól! nem holnaptól és nem jövőhéttől
2014. ápr. 13. 16:56
 4/4 anonim válasza:
Én is ezt csinálom :D
2014. ápr. 13. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!