Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Csupán 10 kilótól kéne megszab...

Csupán 10 kilótól kéne megszabadulnom, igen gyorsan max 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Tudom hogyha rendesen diétáznék és mindent ennék tartósabban lefogyhatnék és állítólag nem jönnek vissza a kilók.

Dehogy nem!

Amint megszegem a diétám csak úgy repkednek a kilók vissza 2-3 nap alatt.

A lényeg hogy egy helyben toporgok és vagy csak tartom a súlyom vagy 2-3 kiló fent vagy lent.

Elegem van a lassú diétából én akkor fogytam és látványosan is ha éhes voltam és tény ha nem vagyok éhes hízok.

Valami ötlet hogy hogyan fogyjak le mikor célszerű enni és mikor nem?

Este nem enni?

Ha én nagyon gyorsan híztam meg, az nem létezik hogy ne lehessen ugyan olyan gyorsan leadni a kilókat?

2014. ápr. 13. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
mert amúgy hogy volt az a diéta?
2014. ápr. 13. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Csupán 10 kg? Hát az nem éppen csupán :) Valószínűleg nem volt jó a diétád eddig. Valami koplalós lehetett, ha megszeged és jönnek a kg-k 2-3 nap alatt :S Én ilyenről még nem is hallottam. Ha elengedem magam és viszonylag sok édességet eszem 1-2 napig, akkor sem látszik rajtam egyáltalán, mivel egyébként normálisan eszem.

A kérdésre a válasz, nem lehet 2 hónap alatt lefogyni normálisan 10 kg-t. És ne is ilyen célokat tűzz ki magad elé, mert akkor mindig kudarc lesz a vége És miért pont 2 hónap? A nyár miatt? Hülyeség! Ha eddig kibírtad a plusz kilókkal, akkor most már tök mindegy, hogy 2-4-6 vagy 8 hónapig lesz még rajtad.

Keress egy szakembert, aki egy normális, nem koplalós, nem mindent tiltós étrendet összeállít neked. E mellé jöhet a rendszeres mozgás, erősítés.

2014. ápr. 13. 13:29
 3/4 anonim válasza:
0%
Minden nap 1000 kalóriával kevesebbet viszel be, mint amennyivel tartani tudnád a jelenlegi súlyodat, és heti 1 kilót fogsz fogyni.
2014. ápr. 13. 15:18
 4/4 anonim válasza:
Én napi 1200 kalóriát eszek. 43 napja csinálom és eddig 7 kg ment le. Volt párszor, hogy nem tartottam be, de nem állt meg fogyás. Egyébként este 6 után már nem eszek. Vacsorázni 5 és 6 óra között szoktam, de ez már az előtt is úgy volt mielőtt elkezdtem ezt a kalóriaszámolást. Nem tudom mi lesz ha abba hagyom, de úgy tervezem, hogy akkor is figyelek a kalóriákra.
2014. ápr. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!