Hogy fogyjak 1 hónap alatt?
Szeptember elején levették a kosztümhöz a méreteket, ma hoztam el, és nem férek bele..
A pajzsmirigyemmel lehetett valami átmeneti gond, mert 3 napja voltunk endokrinológián, és azt mondták, hogy már normalizálódott a hormonszint, de még lesz pár vizsgálat, valószínűleg a stressz miatt történt..
Most mi az istent tegyek? Nem fognak nekem új kosztümöt csinálni, ez meg fel se jön!
Szigorú 1400 kalóriás diétát tartok, heti 5x biciklizek 1 órát, ezzel súlyt tartok...
Tanulás, táncpróba, fogyni meg csak 1000 kalóriával fogyok, nagyon szr az anyagcserém :( 5 év alatt már eléggé kitapasztaltam, hogy nálam ez hogyan is működik :(
Szóval ezeket 1000 kalóriával nem bírom.. teljesen kész vagyok
Dehogynem bírod, csak táplálóbb ételeket kell enned. Barnarizs, párolt csirke, most inkább kevesebb gyümölcs a cukortartalma miatt. Laktatóbb reggeli és ilyenkor válik be remekül az "5x-6x keveset egyél" módszer.
Hajrá!
De ilyeneket eszek...
Reggelire zabkása, na azzal jól elvagyok.
Ezen kívül csirke/pulykamell, rizs, tojás, túró..
Gyümölcsöket nem is eszek, mert hasmenésem van tőlük az epeműtétem óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!