Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek igy sikerülhet?...

Szerintetek igy sikerülhet? Jókat ettem?

Figyelt kérdés

Reggeli:2db sült virsli,kenyér,ketchup,mustár,tea

Tizórai:Nutellás-banános kalács

Ebéd:Húsleves,csigatésztával,répával

Sertés-csülök pörkölt,sós burgonyával,uborkával

Desszert:Egy szelet csokitorta

Uzsonna:kacsamáj,kenyérrel

Vacsi;húsospalacsinta,krumplipüré,tartármártás

És most ittam meg egy forró csokit,tejszinhabbal.

2014. márc. 29. 22:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyám :) Amelyik edző ilyet mond, hogy nincs miből izmot építeni, az nem is ért hozzá :D Ezt még egy kezdő gyúrós is tudja, hogy a zsírszövetből nem lesz izomszövet, mint ahogy a csontszövetből se lesz idegszövet! A kiírt étrend szerintem se túl jó! Ne nehéz és egészségtelen kajákkal akarj hízni. A hízás legyen minőségi és leginkább izom, helyedben bizony eljárnék kondizni is (valamennyi kcal-t ledolgozol, de még többet tudsz megenni). Attól meg nem kell félni, főleg nőként, hogy túl izmos leszel. Doppingszerek nélkül még egy férfi se tud "túl izmos" lenni (sajnos :) ). Jó alakod az izomtól lesz, nem a zsírtól. Ha pedig megy a tömegnövelés, akkor az izommal együtt zsír is jön fel úgyis. [link]
2014. márc. 30. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!