Ez sok, amit ettem ma?
Mai kajám: 1 korpás zsemlés szendvics, amiben volt mozzarella, paradicsom, sonka, paprika.
Két alma.
Kicsi adag: rizs, krumplipüré és csirkehús.
És két szelet sovány sonka, pár szem kovászos ubi, 3 tojás és 4 darab abonett.
Arról nincs szó, ha zsemlét, krumplit és rizst eszel.
Vagy ez olyan fogyókúra, amit minden fél évben csinálni kell, és egyre nagyobb lesz a túlsúly?
Miért kell a paleosoknak minden kérdésbe belekontárkodni?
Rendben van hogy nektek ez az étkezési forma a megfelelő,de miért kell mindenkit "lehülyézni" aki nem követi. Van itt gyakorin külön paleo alkategória a fogyókúrán belül, tessék odaírogatni. Nyilván a kérdező nem véletlen a kalóriaszámlálás alkategóriát választotta.
A kérdésre válaszolva: Szerintem nem sok amit ettél ma, bár abonettet estére már nem kellene. Tudni kéne még,hogy hány kg és cm vagy.
Miről beszélsz?
Egyrészt, én nem vagyok paleós (nemtom kire gonolhattál) másrészt milyen diétába vagy fogyókúrába fér bele a krumpli rizs meg zsemleevés? Nem a fogyás lenne a cél?
Ez esetben elnézést kérek, ezt valóban benéztem.
A szálkásító diétába pl. teljesen belefér a rizs, a kis korpás zsemle meg nem a világvége még fogyókúra alatt sem. A krumplipürét tényleg nem kéne erőltetni.
Nem vagyok paleós, de amit a paleósok mondanak és követnek az sokkal logikusabb mint az, hogy a rizs (keményítő) belefér a szálkásításba, a krumpli (keményítő) nem jó, de a gluténos zsemle, ami autoimmun folyamatok során is képes hormonzavarokat és hízást okozni megint csak belefér.
Nem értem, a paló tényleg következetes és magyarázattal szolgál, úgy tűnik működik is, a nem-paleo szemléletű szálkásító étrendekkel viszont mindig látok apróbb-nagyobb problémákat.
Nem állítom, hogy nem lehet velük fogyni, csak problémákat találok bennük.
Szinlogizmus.. visszahíztál mert több kalóriát ettél.
Nem, lehet hogy visszahíztál mert zsemlét ettél, vagy sajtot, vagy rizst, krumplit..
Le kellene tesztelned azt, hogy több kalóriát viszel be de zsírból és fehérjéből, szénhidrát nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!