3 kiflit, egy barackos és egy epres túrórudit ettem reggelire. Ez nagyon hizlal? :/
Elég ratyi és eléggé hizlal. Egyél húst,zöldséget,tojást...
Én ezektől egy óra múlva éhes vagyok+a pékáruktól felpuffadok.
Most ugye viccelsz? Ilyen hülyeségeket ne mondj már, hogy "ha mást nem eszek ma oké lesz?"
Ettél egy nagy rakás sz@rt és szerinted jó lesz?
Hol van a mai kajádból a hús, zöldség, gyümölcs?
A kalóriát nem a normális ételeken kéne megspórolni, hanem a szarokon.
xD értelmes.. ha vega vagy akkor egyél mindenféle magot: kesu, tök, len, mák, dió, mandula, mogyoró, szezám, meg sok kókuszreszeléket, kókusztejet, kókuszzsírt, avokádót, túrót végülis ehetsz, nem a legjobb, de ha húst nem eszel.. tojást se? ezeken kívül még olivaolaj, olivabogyó, sötétzöld zöldségek: kelkáposzta, saláta, spenót, sóska,
bogyós gyümölcsök... de sztem kéne enned legalább tojást vagy húst. a bacont se szereted? hogy lehet nem szeretni a húst? vagy halat? amúgy azt ugye tudod hogy így amit csinálsz, bele fogsz betegedni? vegaság normális tudás nélkül... a másik meg hogy ezzel nem véded meg az állatokat és a földet sem. a földnek a földművelés sokkal rosszabb mint az állattartás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!