Ez jo reggelire?

Figyelt kérdés

arra gondoltam hogy reggelente 50 gramm zabpelyhet vizben megfoznek, es akkor remelhetoleg eltelit delelott.minden reggel ezt ennem, az nagy baj? ebedre mar probalom kerulni a szenhidtratot.

elore is koszi:)

#ggjgf
2013. ápr. 7. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

És ezzel szinte semmi hasznos tápanyaghoz nem jutnál, de rögtön keményítővel hizlalnád magad.

Nézd, ha háború van, akkor ez igazi lakomának számít!

2013. ápr. 7. 15:04
 2/8 anonim válasza:
55%
igen jó reggelire.
2013. ápr. 7. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:
mert a zabpehelyben aztán nincsen tápanyag... mindig rájövök hogy én , mint kérdező többet tudok a témáról mint a válaszolók általában...
2013. ápr. 7. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
TaplalkozasHarcmuves: látom hogy te mindig olyan nagyon jó dolgokat írsz mindenkinek, és te mindenkinél okosabbnak hiszed magad. Már írtál nekem privát üzenetben is vagy egy oldalt hogy mit egyek és mit ne, és annak az információnak az 1%-a volt hasznos, a többi hülyeség, de sajnállak hogy te egész nap a gyakori kérdések oldal előtt ülsz, és másoknak küldesz haszontalan információt. Megnéznélek hogy nézel ki :D
2013. ápr. 7. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Nekem nagyon bejöttek Harcműves válaszai még akkor is, ha lepontozol emiatt. Egy jó tojásrántotta reggelire sokkal többet ér egy kis salátával.

(Egyébként miért kérdezel, ha csak a kérdéseddel megegyező válaszokat tartasz megfelelőnek?)

2013. ápr. 7. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy olyan dolog, hogy Te kedves Kérdező elkezdesz hinni abban, amiben akarsz.

Mégis kettőnk közül nem én szenvedek súlyproblémákkal. Nem tudom ez elárul-e valamit.

Vagy létezik-e az a háttértudásod, hogy az ilyen növénykékből a tápanyagok felszívódása igen nehézkes, tehát eleve a téma hogy milyen, mennyi tápanyag van bennük nem egy fontos kérdés.. Úgy sem hasznosulnak a szervezetedben. Ha neked ezek mind nem számítanak - ez azt is jelenti, hogy egyben az egészséged, a fenntartható fogyásod sem igazán érdekel - akkor tényleg nem hasznos számodra, hogy írok. Hálás is lehetnél, vagy ilyesmi, ehelyett az egyetnemértésedet primitív módon adod tudtomra.

Ez esetben viszont ne kérdezz, vagy írd ki a neved, és majd tudni fogom, hogy te vagy az aki olcsó lótakarmányt akar enni, mert hallotta testépítőktől hogy az aztán jó.

Szép délutánt, meg jó étvágyat a zabodhoz.. Egyébként tudom hogy egész finom, de annyira nem mint egy tojás rántotta, és tényleg meg sem közelíti minőségben. Nem tudom hogy fogja az epehólyagodat ürítésre bírni, ha alig van benne zsír.. ezt biztos Te tudod, hisz kedvesen leírtad hogy többet tudsz a válaszolóknál. Te tudsz többet, aki zabot eszik.

2013. ápr. 7. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy jó! :) A harcosmókus, meg ne izgasson!
2013. ápr. 7. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Azt azért leírod, hogy mi alapján jó?

Tele van jól emészthető tápanyagokkal, vitaminokkal, fehérjével, nem okoz nagy inzulinszint emelkedést, vagy mégis mi jó benne? Hogy lehet rámondani valamire hogy jó, amikor nem is ismerjük?

2013. ápr. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!