Mit egyek reggelire, hogy hosszan eltelítsen?
Figyelt kérdés
2 hónapja tartom az 1200-as diétát, de 2 hete zabálhatnékom van, egyre nehezebben bírok magammal, állandóan kívánok vmit, egyfolytában éhes vagyok.2012. nov. 1. 20:52
1/16 anonim válasza:
zabkása, ennél lassabban felszívódó szénhidrát aligha van.
2/16 anonim válasza:
Ugyanazt tudom javasolni.
30g natúr zabpehely 3 dl zsírszegény tejben megfőzve. Mehet bele fahéj, natúr kakaópor édesítőszerrel vagy fehérjepor...
3/16 anonim válasza:
Lehet egyedül vagyok vele, de én a zabkásától nagyon hamar éhes leszek (pedig 50-60 g-ból csinálom), nekem a tk. kenyér+sonka+light sajt melegszendvicsnek megcsinálva vált be.
4/16 anonim válasza:
60g zab megfőzéséhez 6 dl tej kell, de ha sűrűre főzöd is fél liter minimum. Mind megetted, és éhes lettél hamar? hm-hmmm :)
5/16 anonim válasza:
6 dl tej?:O nemár, az 264 kalória. nem okosabb vízből csinálni?
6/16 anonim válasza:
Én csak 3 dl tejből (és persze 30 g zabból) csinálom, így nem vészes.
A 6 dl tejjel csak a mennyiségre akartam felhívni a figyelmet. Ilyen rengeteg zabkása után Melák se éhes! :D
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos nincs itthon zabpehely. :S
Kukoricapehely, meg rizspehely van, azok gondolom nem jók.
Ja, meg puffasztott rizs, de azt se tudom, hogy ezekkel mit lehet kezdeni, anya hozta őket...
2012. nov. 1. 21:48
8/16 anonim válasza:
azért babám az annyira nem bonyolult, h összekaparj 180-500 ftot(minőségtől függ) és vegyél egy zacskó zabpelyhet...vagy megmondani anyunak, hogy legközelebb vegyen
9/16 A kérdező kommentje:
Azért apukám/anyukám remélem azért azt sem annyira bonyolult megérteni, hogy nem mindenki Pesten vagy nagyvárosban lakik, ahol minden utcasarkon zabpelyhet árulnak.
2012. nov. 1. 23:29
10/16 anonim válasza:
lehet kapni sparban, intersparban, tescoban, a legtöbb nagyobb/kisebb cba-ban, bioboltban stb....
azért csak van valami a közelben:) és ahonnan a puffasztott rizs származik, ott biztos van zabpehely is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!