102 kcal reggelire sok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 06:19
1/12 anonim válasza:
pontosan hogy kevés..
egyél 200 kcal-t nem leszel fáradt,és beindul az anyagcseréd is.
2/12 anonim válasza:
Azt a 2 kalóriát hogy számoltad ki a végére? :)
Egyébként szerintem is kevés, én általában kb. 500-at megeszek egy reggelire, ebédre szintén annyit, uzsonnára csak kb. 200-at, vacsorára pedig 300-at.
De önmagában nem a kalória a fontos, hanem az, hogy mit eszel. :)
4/12 anonim válasza:
Szerintem pont jó! Én is kb ennyit fogyasztok el reggelente.
6/12 anonim válasza:
Rengeteg tápanyag lehet 102 kcal mögött.
7/12 poiu válasza:
Ha nem okoz gondot (nem ájulsz el), ki is hagyhatod a reggelit.
8/12 anonim válasza:
A reggeli a nap legfontosabb érkezése 200-300 kcal között legyen mert ha kevesebbet eszel gyengének fogod érezni magad.
9/12 anonim válasza:
Vagy ez így szép leírva, és a nap folyamán válaszol Poiu úr, hogy ő nem érzi magát gyengének még ha nem is reggelizik.
Vagy sokan mások, én sem mindig reggelizem, de normális ételek fogyasztása mellett nem fog ez gyengeséget okozni nálam.
10/12 anonim válasza:
Egyetlen kiragadott szám nem mond sokat (s nyilván valamelyest pontatlan is)... Elég szolid reggeli, de arról fogalmunk sem lehet, Neked, akkor elég, illetve megfelelő-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!