Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriát ettem ma?...

Hány kalóriát ettem ma? Mennyit ehetek még? Mennyi idő alatt fogyhatok 5 kilót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezeket ettem ma eddig:

-egy fél szelet melegszendvics

-egy sor tejcsoki

Vizet és teát iszom csak. Vagy cukor nélkül vagy csak kevés nádcukorral.

Hány kalóriát ehetek naponta? ha le akarok adni 5 kilót?

Sportolni szoktam: biciklizem, 5 tesióra/hét, nyújtás, gyakorlatok (felülés, hasprés stb..) és néha még futok is. (nem igazán szereti a térdem)

Magasságom:170 cm

Súlyum:58-9 kg

Az a baj hogy a hasamra híztam. A testem többi része rendben van, de mivel nincs helyi fogyás ezért kb. 5 kilót szeretnék arányosan fogyni.

Nem szeretnék jojo effektust!

Olyan a hasam mint a bal oldali és gyűlölöm! Állandóan behúzott hassal közlekedem, takargatom magam. Nem tudom fölvenni a feszesebb, tapadósabb pólóimat.

[link]

Ilyet szeretnék! [link]

15l

2014. márc. 21. 12:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A szénhidrát maximumom azt hiszem 150g. Tegnap 48g szénhidrátot vittem be. Az sok? A fehérjét túlléptem.
2014. márc. 23. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
nézd meg a lejjebb található kördiagrammot. A szénhidrátnak azon körübelül 50%-ot kell mutatnia a nap végére, nem szabad teljesen kiűzni az étrendből.Persze fontos, hogy ne egy szelet tortából legyen mondjuk az 50%, hanem gyümölcsökből, zöldségekbő hasonló egészséges dolgokból.
2014. márc. 23. 11:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Szoktam nézni a kördiagramot. Kb 20- on valamennyi szokott lenni. A zsírt tegnap 54%-nak írta pedig nem ettem zsíros dolgokat. Legalábbis biztosan nem ennyit!
2014. márc. 23. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!