Most vettem 0 kalóriás cukrot. Ez csak nekem dobta fel az életemet, hogy van ilyen?
Megvannak az előnyei, bizonyára. Nekem az ilyesmi nem való. Nem akarok sok cukrot enni édességfüggőségben, akármilyen is az. Ha ketogén korszakot tartanék, értelme lehetne, node ketogénben nem vágyom édességre. S a napi 1-3 édességem cukortartalma annyira kevés, hogy a fogyásom tuti nem azon múlik. S nem ismerek kalóriátlan édesítőt, ami ízlene s édesítőképességet nézve se lenne gyöngébb s drágább, mint egy jobb ízű cucc.
Én annak örülök, hogy találkoztam a zsírtejjel. Azonnal levitte a kávéim szénhidráttartalmát :D
Én már 2 éve csak ilyen cukrot használok.
Alacsony ch tartalmú lisztekből nagyon finom süteményeket készítek így, amelyeket büntetlenül lehet enni, akár délután 6-kor is.
Semmiből sem lehet akármennyit enni.
Pl. a jó minőségű cukorpótlók (cukoralkoholok) egyéni érzékenység függvényében hashajtó hatásúak bizonyos mennyiség fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!