Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csinaljak? Megengedjem...

Mit csinaljak? Megengedjem magamnak most mar?

Figyelt kérdés

reggelire ettem normalisan, majd hirtelen ramjott a csokit ehetnek es megettem egy doboz bonbont, majd azonnal addig hanytattam magam amig minden ki nem jott. ra egy oraval megint ehes lettem es regeliztem megegyszer nornalisan de iszonyatpsan megkivantam a csokit

egyek csokit mondvan h a mai napom szr mert a cukor tuti felszivodott mar es az regen rosz vagy probaljam kibirni inkabb?

2014. márc. 11. 11:08
 1/5 A kérdező kommentje:
*rossz
2014. márc. 11. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Jesszus, te beteg vagy! :(
2014. márc. 11. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Bírd ki.
2014. márc. 11. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj? Egyél pár kocka csokit, hogy lenyugodj, és amikor megtetted, keress egy jó pszichológust, mert szükséged van rá.

Egy kicsit kutakodj a neten a betegséged felől, és rá fogsz jönni, hogy milyen úton vagy.

2014. márc. 11. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó isten, te beteg vagy....

H annyira kívánod a csokit, miért nem eszel egy kis kókuszzsírt, édesítővel, kókuszreszelékkel, mogyoóróval? Van olyan finom, mint a csoki...

2014. márc. 11. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!