Megy a hasam folyamatosan, mit csináljak?
Fehérjedús, ch és zsírszegény diétát tartok kb 2 hónapja, fogyok is. Viszont azóta megy a hasam minden étkezés után, úgy összességében napi 6-7x megyek wc-re.
Gondolom a sok epém nem tud mit lebontani, de ennél több zsírt hogy egyek?! Ma a reggelim zabkása volt gyümölccsel, 3 órán belül azóta 4x voltam wc-n.
Régen is sokat ment a hasam, de közel sem ennyit. Viszont muszáj fogynom is...
" Régen is sokat ment a hasam, de közel sem ennyit. Viszont muszáj fogynom is..."
Akkor viszont a diétád már csak ráadás... szerintem vizsgáltasd ki magad, mert a hasmenés komoly dolog.. Sok minden állhat a háttérben.
"Normális." Pfff... az orvosoknak, mármint a szemétebbik fajtájának ennyi csak az érvelése az ilyen dolgokra...
Nem, nem normális. Szerintem ne állj meg egy helyen.
Istenem.. Nem hiszem el, hogy szétoffoljátok a kérdésemet..
7 orvosnál jártam, most már befejeznétek?
kérdező! nem offolják szét, te kérdezted, hogy mit csinálja a hasmenéseddel.
aztán leírod, hogy semmit se lehet, ezért bármit írunk, hülyeség.
legalább odaírhatnád, ha orvosok válaszára vagy kíváncsi, akik mást mondanának, mint az eddigiek.
a zsírtól is simán mehet, van, aki hashajtásra használja direkt, eddig megvan? miért akarsz több zsrt?
várj...az elején meg azt írod, hogy zsírszegény a diétád. akkor a zsírpótló tippeimet elrakom máshova.
hú de zavaros az egész. igazából mi a ft akartál kérdezni?? bánom már, hogy komolyan vettem.
Hűűű komoly bajok vannak itt..
Pang az epe és NINCS ZSÍR = hasmenés
Ez a bajom, tudod... -.-
Hogy hogyan egyeztessem össze a diétát és a zsírfogyasztást -.-
És ehhez nem kell diploma...
miért kezdtél zsírmentes diétát, ha tudod, hogy neked kell a zsír?
ha azt kérdezed, hogy lehet összeegyeztetni a zsírfogyasztást a zsírkerüléssel, akkor megfejtem neked. sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!