Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Megy a hasam folyamatosan,...

Megy a hasam folyamatosan, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Fehérjedús, ch és zsírszegény diétát tartok kb 2 hónapja, fogyok is. Viszont azóta megy a hasam minden étkezés után, úgy összességében napi 6-7x megyek wc-re.

Gondolom a sok epém nem tud mit lebontani, de ennél több zsírt hogy egyek?! Ma a reggelim zabkása volt gyümölccsel, 3 órán belül azóta 4x voltam wc-n.

Régen is sokat ment a hasam, de közel sem ennyit. Viszont muszáj fogynom is...

2014. febr. 22. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

" Régen is sokat ment a hasam, de közel sem ennyit. Viszont muszáj fogynom is..."

Akkor viszont a diétád már csak ráadás... szerintem vizsgáltasd ki magad, mert a hasmenés komoly dolog.. Sok minden állhat a háttérben.

2014. febr. 22. 13:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Epeműtétem volt és "normális", nem tudnak vele mit kezdeni.
2014. febr. 22. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

"Normális." Pfff... az orvosoknak, mármint a szemétebbik fajtájának ennyi csak az érvelése az ilyen dolgokra...

Nem, nem normális. Szerintem ne állj meg egy helyen.

2014. febr. 22. 13:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Lépj már túl rajta! Nincs mi raktározza az epémet, becsorog a beleimbe és megy a hasam. Ezzel SENKI, SEMMIT nem tud kezdeni!
2014. febr. 22. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Már megbocsáss, de ez tényleg nem normális. Nekem is kikapták az epehólyagomat, de semmi ilyen probléma nem áll fenn. Keress egy másik dokit, vizsgáltasd ki magad, nehogy később sokkal nagyobb probléma legyen belőle.
2014. febr. 22. 15:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Istenem.. Nem hiszem el, hogy szétoffoljátok a kérdésemet..

7 orvosnál jártam, most már befejeznétek?

2014. febr. 22. 16:01
 7/10 anonim válasza:

kérdező! nem offolják szét, te kérdezted, hogy mit csinálja a hasmenéseddel.

aztán leírod, hogy semmit se lehet, ezért bármit írunk, hülyeség.

legalább odaírhatnád, ha orvosok válaszára vagy kíváncsi, akik mást mondanának, mint az eddigiek.

a zsírtól is simán mehet, van, aki hashajtásra használja direkt, eddig megvan? miért akarsz több zsrt?

várj...az elején meg azt írod, hogy zsírszegény a diétád. akkor a zsírpótló tippeimet elrakom máshova.

hú de zavaros az egész. igazából mi a ft akartál kérdezni?? bánom már, hogy komolyan vettem.

2014. febr. 22. 17:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Hűűű komoly bajok vannak itt..

Pang az epe és NINCS ZSÍR = hasmenés

Ez a bajom, tudod... -.-

Hogy hogyan egyeztessem össze a diétát és a zsírfogyasztást -.-

És ehhez nem kell diploma...

2014. febr. 22. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha megy a hasad, napi 6-7x akkor értelemszerűen minden étkezésnél pótolnod kell valahogyan az elvesztett tápanyagokat..
2014. febr. 22. 17:14
 10/10 anonim válasza:

miért kezdtél zsírmentes diétát, ha tudod, hogy neked kell a zsír?

ha azt kérdezed, hogy lehet összeegyeztetni a zsírfogyasztást a zsírkerüléssel, akkor megfejtem neked. sehogy.

2014. febr. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!