Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem bírok leállni az evéssel...

Nem bírok leállni az evéssel mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lány vagyok 15 éves.

68 kg voltam. Lefogytam, most 54 kg vagyok és 170 cm

Még mindig diétázom és heti 7 órát sportolok.

Közben szenvedek mert az alma az egyetlen édességem

azonban itt volt a karácsony és kezdek nagyon szétesni,rengeteg édességet eszem, már tele vagyok és nem bírok leállni.

Tegnap előtt uj étrendet irtam napi 1000 kcal sincs. És tegnap ettem magnumot,rengeteg süteményt,tábla csokit ,tortát

ma megint már három szeletet

és aerobikozom es egyenlőre szép az alakom de félek most nagyon elrontom.

Mit tegyek h ne legyen ilyen éhségem

Mennyit hízom így napok alatt

2012. dec. 29. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne sanyargd magad. Heti 7 óra sport mellett MÉRTÉKKEL nyugodtan ehetsz egy kis édességet, nem fogsz elhízni és nem is tör rád csokizabálhatnék. 1000 kalória nagyon kevés, egészségtelen.
2012. dec. 29. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:
És mennyit hízik ilyen evésektől az ember? Annyira félek
2012. dec. 29. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont azért faltál fel ennyi édességet, mert megtagadod magadtól. Ha a hétköznapokon is engedélyeznél magadnak 1-1 szelet csokit, egy kis sütit, akkor nem vetnéd magad ilyen mohón az ételre. Sokat sportolsz, emellett igazán ehetsz időnként édességet.
2012. dec. 29. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Majd elfogy az édesség, és akkor abbahagyod, nem?

Egyébként irigyellek amiért minden szenvedésed oka annyi, hogy csak alma van édességnek :)

Azzal hogy most mindenféle szemetet össze eszel, valamekkora kárt okozol magadnak.. nem végzetes. Azzal, hogy a közeljövőre napi 1000 kcal kajamennyiségre állítod be magadat, azzal követsz el szarvashibát. Hát ez van.

Miért? Mert ha nem édességet fogsz enni, akkor is sz.ar kaja lesz az 1000kcal-ban, gondolom pufirizs, joghurt stb.. na ez lesz az igazi koplalás, amivel tönkreteszed az anyagcserédet, pedig egészségesnek születtél. Ezért ez a hiba.

2012. dec. 29. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én minden nap zabálok. És ez a természetes, így születtünk.Csak nem mindegy hogy miből.Lehet 2000 kalóriától hízni közben 5ezertől fogyni.Még mindig vékony vagyok pedig minden étkezésem ezer kalória fölött van jóval attól függetlenül hogy 68 kg vagyok.

Google: HCRV 811

Nem sokat veszíthetsz.

2012. dec. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!