Lehetséges, h ennyi kcal-t égetek el egy nap? Vagy valamit elszámoltam?
Lehetséges. Ezért sem eszünk 2000 kcal alatt, mert az szinte még koplalás.
Persze ez csak elmélet, mert nem tudod kiszámolni sem azt a 2500-as értéked, sem a 400-700-as értéket.
Egyedül a bevittet tudod valamennyire követni, azt is csak kerekítgetve.
Természetesen lehetséges, de ha nem fogysz, akkor lehet, hogy valamit nem számoltál bele.
A kalóriaszámolás éppen azért müködik, mert a bevitt és a felhasznált energia különbsége az, amitöl hízik vagy fogy valaki.
Hogy jött ki az a 2500? Magasságod, súlyod? Mennyit mozogsz? Ha megírod, ránézek.
Ráadásul nekem kevésnek tűnik az 1600-1800 kalória is.
A 400-700 kalória "elégetése" sporttal minden nap, pedig soknak tűnik. (Igen, nekem is azt mondták az edzőteremben, hogy egy elégettünk 700 kalóriát, de egy francot, volt egy kis táncitánci, még csak el se fáradtam, pedig én nem edzek minden nap. Jó, ha 150 megvolt.)
"Ezért sem eszünk 2000 kcal alatt, mert az szinte még koplalás. "
???????????????????????????????
Ez hogy jött ki anélkül, hogy tudnád a súlyát, a magasságát, az életkorát, az aktivitását?
Egy 160 centis, 50 kilós nőnek, aki ülőmunkát végez, ez már a durva hízás kategória.
De biztos megint gondolatolvasó vagy.
Úgy, hogy az ember nem csiga, nem is hörcsög.
Az 50 kilós nő pedig csak akkor hízik 2000 kalórián, ha szénhidrátot zabál.
Ja bocs, tudjátok én vagyok az, aki az emberiség jövőjéért és a jó ízlés érdekében eltiltanám a nőket a durva szénhidrátevéstől.
Pasik rosszabbat kapnának tőlem, sajnos azt látom hogy nem csoda, hogy a csajok csak tolják a szénhidrátot, és ez nem kizárólag a dietetika hibája.. igenis a sok hájas férfi mellett megértem ha egy nő nem akar adni az alakjára..
Férfiak mit kapnának tőlem, le se írom :D
Nyugi, az egész számolásod csak fikció :)
Olyan sokat számít az izomzat tömege és az anyagcserebeli egyéni jellemzők, hogy nem csak 10%-ot, de többször 10%-is tévedhetsz. Fölösleges ezen kattogni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!