Kaloriabazis.hu vélemények?
Mivel adott a téma, ahova írok, így egyértelmű, miért keresem fel azt az oldalt.
A kérdésem az lenne, hogy aki ezt az oldalt használja, annak mennyire sikeres, mennyire vált be?
Elsőre elég biztatónak tűnik, meg minden, de ha véletlenül nem sikerülne, nem akarok letörni.
Mindig bajom volt ezen a téren, és nem tudom, hogy több "kudarcot" el tudnék-e viselni.
A normális, és értékelhető válaszokat köszönöm.
1500 felett eszem, de éppen, hogy csak picit, mert ezt javasolja, ha nem akarunk gondot.
A fehérje, zsír, meg szénhidrát, és kalórimennyiséget is nézem, meg mindent felvezetek.
Szóval így értem.
Szerintem igen jó, mert ha rendesen csinálod, le tudsz fogyni, méghozzá tartósan.
Az ottani fórumban sokan vannak, akik komoly eredményket tudnak felmutatni, és ezen kivül segítenek, ha valami problémás van, akár a fogyással, akár az étrenddel, akár a sporttal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!