Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kaloriabazis.hu vélemények?

Kaloriabazis.hu vélemények?

Figyelt kérdés

Mivel adott a téma, ahova írok, így egyértelmű, miért keresem fel azt az oldalt.

A kérdésem az lenne, hogy aki ezt az oldalt használja, annak mennyire sikeres, mennyire vált be?

Elsőre elég biztatónak tűnik, meg minden, de ha véletlenül nem sikerülne, nem akarok letörni.

Mindig bajom volt ezen a téren, és nem tudom, hogy több "kudarcot" el tudnék-e viselni.

A normális, és értékelhető válaszokat köszönöm.

2014. jan. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én használom, tökéletesen működik. De ne várj csodát, ha tortát eszel, meg kenyeret, pörköltet. Az alap így is marad, hogy fehérje bőven, egészséges ch, egészséges zsír:)Napi 400-500 kcal elégetése minimum és 1200 kcal alatt nem eszünk!:)
2014. jan. 19. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is használom, nem volt vele eddig gondom.
2014. jan. 19. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:

1500 felett eszem, de éppen, hogy csak picit, mert ezt javasolja, ha nem akarunk gondot.

A fehérje, zsír, meg szénhidrát, és kalórimennyiséget is nézem, meg mindent felvezetek.

Szóval így értem.

2014. jan. 19. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen jó, mert ha rendesen csinálod, le tudsz fogyni, méghozzá tartósan.

Az ottani fórumban sokan vannak, akik komoly eredményket tudnak felmutatni, és ezen kivül segítenek, ha valami problémás van, akár a fogyással, akár az étrenddel, akár a sporttal kapcsolatban.

2014. jan. 19. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, nagyon jól működik, könnyen kezelhető. :) Igaz, csak pár hete használom, de nekem azért elég sokat segített így is. Meg tudom vele tervezni előre a másnapi étrendemet is, és jobban átlátom, hogy mennyit ettem, mennyi ch-t vagy zsírt tartalmazott az, amit elfogyasztottam, és ha akár egy picit túl is lépem, legalább tanulok a "hibámból". :) Nekem is sok kudarcom volt fogyás terén, de most legalább végre úgy érzem, haladok is valamerre. :)
2014. jan. 23. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne vele a baj? Kalóriaszámlálásban segít. Ha valakinek így nem sikerül, nem feltétlenül az oldal a hibás szerintem. Ez nem ígér csodákat, csak felment a számológépes kalóriaszámlálás alól. Szerintem jó, de csak annál működik, aki kitartó.
2014. jan. 24. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
én eddig 22 kilótól szabadultam meg a segítségével és a sporttal együtt :)
2014. febr. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!