Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit gondoltok jó oldal-e a...

Mit gondoltok jó oldal-e a kalóriabázis?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
igen jó oldal. Az már más kérdés, hogy rohadtul nem fogsz fogyni, ha pl. a fogyáshoz szükséges napi 1400 kcal-át mondjuk csokiban viszed be....
2013. nov. 17. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Én szeretem. Nekem jó irányadó és a súlytartásban is nagy segítség.

Viszont valóban nem elég csak a kalóriákat figyelni. Muszáj ésszerű keretek közt maradni és a mozgás is elengedhetetlen a sikeres fogyáshoz.

2013. nov. 17. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mínusz 32 kg a kalória bázissal.

Többet nem fűznék hozzá. :)

2013. nov. 17. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
naaa kedves utolsó, ennyivel nem érjük ám be!!! :))) Mesélj légyszi: hogy csináltad? Pont ennyit kellene fogynom...:S
2013. nov. 17. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
99%

Ejha! :D Hát jó.

1 év 2 hónap alatt sikerült ennyit. Még van hátra vagy 20 kiló. Igazából nincs mit mondani, követtem a kalóriabázis utasításait. Nagyon kevésszer léptem át a fehérje/szénhidrát/zsír megengedett határait, és próbáltam életmódváltást is vinni a dolgokba. :) Letettem a cukrot és a fehér kenyeret, már nem is kívánom őket. Ha főzök, biztosan van két köret a húshoz, az egyik valamilyen zöldség, diétás módon elkészítve.

Eddig nem ettem halat, most hetente egyszer beiktatom a menübe különböző módon elkészítve persze. Ja, és igyekszem a dolgokat saját zsírjában kisütni, nem alkalmazok külön étolajat vagy zsírt. Napi hatszor eszem keveset. Most a hideg miatt leálltam a futással, kondibérletre meg nincs pénzem, úgyhogy majd tavasszal folytatom. :)

Kb. ennyi.

2013. nov. 17. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
gratulálok, nagyon ügyes vagy!
2013. nov. 17. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
hány kalóriás étrended volt amúgy? Nő vagy, ugye?:)
2013. nov. 17. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Igen, nő vagyok! :)

Hááát nagyon változó. Kezdetben az 1800 kcal mennyiséggel is fogytam. Fokozatosan vittem le. 1500, 1200, 1100, 900 volt a legkevesebb de addigra már annyira összeszűkült a gyomrom, hogy nem tudtam többet enni, ha ütnek se. Most is 900 kcal-on vagyok. (1200-nek kellene lennie minimum de azt már nem tudom megenni!)

Ha haza megyek és zabálós napot tartok, akkor maximum 1300 kcal-t tudok bevinni egy nap és akkor is már hánynék minden pillanatban annyira tele vagyok. :D És ez tök jó.

2013. nov. 17. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon jó.

Mindig a kalóriabázis adatbázisából linkelem be, hogy az abonettben ugyan annyi szénhidrát, kalória van mint a sima kenyérben. Nem lenne élvezetes az életem a kalóriabázis.hu nélkül. Nekem segít.

2013. nov. 17. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmesebb így számolni a kalóriát és makrotápanyagot, mint kézzel (engem így is stresszel és a számolás akadályozhat is a fogyásban, nem mindenkinek való, úgyhogy én ritkán számolok, de informatív volt egy ideig nézni az ételeimet és napjaimat).

Rengeteg étel van benne, de azért akad pár rossz adat. Illetve van, ami többször benne van, egészen más értékekkel. A "közepes" és "szelet" egységeket szerintem annyira nem érdemes használni, rengeteget mellé lehet lőni az amúgyis merőben sacc kalóriaszámolással.

Ja és az baj, ha valakinek kiad 800 kalóriát az osztás-szorzás eredménye és azt be akarja tartani... Szóval csak ésszel :)

A makrotápanyag csíkokat sem úgy kell kezelni, hogy ez a diétás, nehogy túlmenjünk. Sokféleképpen lehet fogyni s egészségesen étkezni, s meg lehet adni saját elképzelést. Elvégre nem mindenki akar szénhidrátra alapozva fogyni, csak a legtöbben.

2013. nov. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!