Ki fogyott a kaloriabazis.hu segítségével?
Figyelt kérdés
Én 3 hét alatt 3 kilót fogytam. Nem sportolok, csak betartom a javasolt kalóriamennyiséget. Ha hosszú távon betartom szerintetek mindig meglesz a célfogyás? Sokat kell még fogynom!2013. szept. 12. 17:24
1/5 anonim válasza:
Én fogytam vele 2-3 kilót, amikor becsületesen írogattam mindent, aztán már görcsösen számolgatni kezdtem a kalóriákat meg étkezési zavaraim lettek, úgyhogy hagytam is a fenébe...
De ez csak az én esetem :D
Amint tudsz, sportolj mellé valamit! Mozgás/testedzés nélkül NEM hatásos a fogyókúra, nem lesz jó formád. Callanetics, pilates, jóga, saját testsúlyos edzések nagyobb túlsúllyal is mehetnek (hacsak nem 160 kiló vagy), de óvatosan.
2/5 anonim válasza:
Nálam eddig 6 hét alatt 7 kg mínusz az eredmény, de én mellette sportolok is. Én biztos elérem, amit szeretnék :D
3/5 anonim válasza:
5 hét alatt -3 kg, nem koplalok, néha édesség is belefér, ha úgy adódik a bevitelem. Még 4-et tervezek leadni december végéig. Szerintem meglesz.
5/5 anonim válasza:
135 nap és 17kg. Nekem bevált. 1300 kcal körüli napi bevitel, ez mellett gyakori normál tempós séta, lassú kocogás, kertészkedés stb. Mindent eszek (csokit, kenyeret, zöldséget, gabonát, húst, tejterméket stb.)csak módjával a mennyiséget.Hogy jól is lakjak, az alacsonyabb kalória tartalmú ételekből (pl.zöldbab főzi amit saját magával + joghurtal sűrítek 350g)eszek többet, és a feltétből (pl.saját zsírjában sült, grillezett hús 120g)kevesebbet. Csak egy kis odafigyelés. Ha munkába megyek, előre elkészítem, kimérem a reggelit, tízórait, ebédet, így nem lesz gond az ottani étkezés és a számolgatás. Napi ötször eszek, és nassolni is szoktam. Évekig tudnám ezt az életmódot tartani, nem éhezem (ha éheznék már feladtam volna az első napon :)), nem okoz problémát,energikusabb vagyok, és tele vagyok sikerélménnyel. Ugyanakkor nem lehet lustítani, mert mindig el kell készíteni előre a kaját, de csak ezt tudom hátrányként felsorolni. Heti 0,5-1kg az ideális fogyás, ami tartós is marad + van ideje szépen visszahúzódni a bőrödnek, ami nem mellékes ugye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!